KB02
Fanka BB :)
Ja idę dzisiaj na USGWspółczuję ile to my sie kobiety mamy
Dobrego dnia dziewczyny, czy któraś idzie do lekarza ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja idę dzisiaj na USGWspółczuję ile to my sie kobiety mamy
Dobrego dnia dziewczyny, czy któraś idzie do lekarza ?
Ja idę dzisiaj na USG
18Na którą?
Myśle ze to dobry czas wszystko już na pewno będzie na swoim miejscu. Nie będziesz się stresować ze może już powinno być serduszko a nie maDziewczyny. Udało mi się zapisać do gina ale termin strasznie odległy dopiero bym miała pierwsze USG w 7+5.... Co myślicie?
Kurcze ale ta niepewność czy maluszek zadomowił się w odpowiednim miejscu??? To już prawie skończony 8 tydzień będzieMyśle ze to dobry czas wszystko już na pewno będzie na swoim miejscu. Nie będziesz się stresować ze może już powinno być serduszko a nie ma
To jeśli czujesz potrzebę to szukaj jeszcze kogoś wcześniej. Ja się zapisałam 6+5 mimo wcześniejszych niepowodzeń bo wiem ze mnie by stresowało ze pójdę i jest pęcherzyk i nic więcej. Ja chce od razu wiedzieć ze wszystko jest OkiKurcze ale ta niepewność czy maluszek zadomowił się w odpowiednim miejscu??? To już prawie skończony 8 tydzień będzie
Ojej to czekamy do wieczora .daj znać koniecznie
Ja będę miała w 7 tygodniu równo bo ide 24. Myślę że jeśli się dobrze czujesz i nic się nie dzieje to termin okDziewczyny. Udało mi się zapisać do gina ale termin strasznie odległy dopiero bym miała pierwsze USG w 7+5.... Co myślicie?