reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2022

reklama
Własnie wróciłam od lekarza i już wiem, że na pewno będę u niego prowadzić ciążę :)
Jest super miły i naprawdę dużo mówi, dużo wyjaśnia. Było widać serduszko, kolejna wizyta 1 wrzesnia.
Tylko ze mnie dupa wołowa i nie spytałam, że mam dalej dupaston brać, więc i tak będę do niego dzwonić. No i koniecznie muszę się zgłosić do endokrynologa z TSH.

Własnie wróciłam od lekarza i już wiem, że na pewno będę u niego prowadzić ciążę :)
Jest super miły i naprawdę dużo mówi, dużo wyjaśnia. Było widać serduszko, kolejna wizyta 1 wrzesnia.
Tylko ze mnie dupa wołowa i nie spytałam, że mam dalej dupaston brać, więc i tak będę do niego dzwonić. No i koniecznie muszę się zgłosić do endokrynologa z TSH.
@staraczek8991 a który to tydzień? Bo nie mogę się doszukać 🙈🤗

Super ze udalo ci sie trafic na odpowiadajacego Ci lekarza!
No i jakie wiesci, serduszko juz slychac, pieknie 😍

Hej dziewczyny mam pytanie może którejś się to przytrafiło lub słyszała o czymś takim...spuchła mi warga sromowa duża i czuc tam guzek...nie jest czerwona ani nic boli trochę przy dotyku, dodatkowo boli mnie w pachwinie i też jakby zrobił się tam guzek...cała prawą stronę mam lekko opuchnięta...do gina udało mi się dopiero na jutro na 16.30 zapisać...trochę panikuję....wczoraj się zaczęło dziś jakby mniej boli i nie puchnie bardziej...

reklama
Wyszło 5+6.
Ciąża jest młodsza o kilka dni niż by wskazywał okres, więc planowana data to 07.04.2022 :)
Ponoć gdybym była wczoraj, to może jeszcze by nie było serduszka, a dzisiaj jest :)

Super wieści!!!! :))) Gratulacje :*

Hej Mamuśki!
Dołączam do Was w tych pięknych dla nas chwilach!
Obecnie 4tydz 4 dzień więc już 5 tydzień leci.
Termin wstępnie na 17 kwietnia mam nadzieję że się nieco zmieni...nie chce rodzic w święta ale co będzie to będzie.
Wizyta 16.08 trochę wcześnie ale miałam tak umówiona ponad miesiąc temu i nie chce już zmieniać.

Heej! Widzę, że jesteśmy na podobnym etapie! A czemu nie chcesz rodzić w Święta?:)

Co do guzka, niestety nie potrafię pomóc i pewnie nikt przez internet odpowiednio Ci nie doradzi. Słyszałam o czymś takim, jak gruczoł bartholina (nic groźnego), ale skoro idziesz już jutro do lekarza to na pewno dostaniesz wiarygodną diagnozę :)

Do góry