Uni_Cat
Fanka BB :)
Jak długo się czeka na wyniki Pappa?
Ja miał pobieraną krew w poniedziałek, a wyniki dostałam na maila w czwartek
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jak długo się czeka na wyniki Pappa?
Mi gin powiedział, że najbardziej miarodajny wynik daje w 10tc. Dlatego zrobiłam płatne a w dniu USG prenatalnego zrobią mi drugi raz.Ja czekałam ok 10dni najlepsze i najbardziej miarodajne jest robienie testu Pappa w dniu Usg prenatalnego. Tak też uczyniłam
AA ok, czyli nie ma reguły dzięki.Ja miał pobieraną krew w poniedziałek, a wyniki dostałam na maila w czwartek
To chyba zależy od laboratorium ale ważne żeby mieć z głowy będzie dobrze ❤ niczym się nie przejmuj!Mi gin powiedział, że najbardziej miarodajny wynik daje w 10tc. Dlatego zrobiłam płatne a w dniu USG prenatalnego zrobią mi drugi raz.
Dzięki za info dot. Czasu oczekiwania. Nie wiedziałam, że to tyle trwa
W którym tc jesteś? Gratulacje, chciałabym babeczkę drugą ale na 99procent czuje synaoby zdrowe byłoI jak tam u Ciebie dalej synuś? U mnie dziś potwierdzono dziewczynkę
Jestem w 16tyg chociaż Usg mówi że 17 początkowo miał być chłopiec, ale już na prenatalnych okazał się babką ❤ Dziś się potwierdziło ciesze się ogromnie ale też bojee bo mam w domu 13letniego kawalera. I kompletnie nie umiem obsługiwać dziewczynki .. Będzie zdrowiutkieW którym tc jesteś? Gratulacje, chciałabym babeczkę drugą ale na 99procent czuje synaoby zdrowe było
Ja też wyczuwam testosteronik. Do tego dziś gin wygmerala coś między nóżkami dzidzi i stwierdziła że to kandydat na chlopaka. No ale to dopiero 11 tydzień się zaczął więc nadal mogę przyjmować zakładyJestem w 16tyg chociaż Usg mówi że 17 początkowo miał być chłopiec, ale już na prenatalnych okazał się babką ❤ Dziś się potwierdziło ciesze się ogromnie ale też bojee bo mam w domu 13letniego kawalera. I kompletnie nie umiem obsługiwać dziewczynki .. Będzie zdrowiutkie
Ps.Ja tez byłam pewna że czuję chłopa;D
Na ten moment syn ale jeszcze nie byłam na kolejnej wizycie żeby móc potwierdzić na 100%I jak tam u Ciebie dalej synuś? U mnie dziś potwierdzono dziewczynkę
O proszę super mi w 11tyg też powiedzial że chłopaczek więc brzuszek był Szymek a tu zmiana Pytałam czy tam nie ma dwóch bączkówJa też wyczuwam testosteronik. Do tego dziś gin wygmerala coś między nóżkami dzidzi i stwierdziła że to kandydat na chlopaka. No ale to dopiero 11 tydzień się zaczął więc nadal mogę przyjmować zakłady