Rozdepka
Fanka BB :)
.
Dziś było badanie i podglądanie. 4.38 cm. Ruchliwe stworzenie tylko dalej nie wiem jakie jest tętno bo moja gin uważa że dopler może teraz zaszkodzić i nie jest to potrzebne.
Za 12 dni prenatalne. Zaczynam się stresować
Też mam macice z podobną wadą. Bałam sue że będę mieć problem z donoszeniem. Ale na szczęście jest ok.Jedno dzieciatko z tabletek a obecne z prezerwatywy. Co wlasnie smieszniejsze mielismy dokladnie 1 zblizenie na caly miesiac, wiec dokladnie wiem z ktorego to dnia "niespodzianka".
Nie moge miec tez spirali bo mam wade macicy, jest w ksztalcie serca, to chyba jakis rodzaj czesciowej przegrody i gin tlumaczyl ze w przypadku spirali bedzie tylko jeden rog zabezpieczony a drugi jajnik- hulaj duszo, tak ze kolejna ciaza gwarantowana. Mam szczera nadzieje ze maz ogarnie wazektomie bo tak jak zapowiedzialam wiecej mnie nie dotknie dla mnie to nie bedzie tragedia bo moje libido lezy i kwiczy przy tylu dzieciach wiec niech sie lepiej dobrze zastanowi
Dziś było badanie i podglądanie. 4.38 cm. Ruchliwe stworzenie tylko dalej nie wiem jakie jest tętno bo moja gin uważa że dopler może teraz zaszkodzić i nie jest to potrzebne.
Za 12 dni prenatalne. Zaczynam się stresować