reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2022

.
Jedno dzieciatko z tabletek a obecne z prezerwatywy. Co wlasnie smieszniejsze mielismy dokladnie 1 zblizenie na caly miesiac, wiec dokladnie wiem z ktorego to dnia "niespodzianka".
Nie moge miec tez spirali bo mam wade macicy, jest w ksztalcie serca, to chyba jakis rodzaj czesciowej przegrody i gin tlumaczyl ze w przypadku spirali bedzie tylko jeden rog zabezpieczony a drugi jajnik- hulaj duszo, tak ze kolejna ciaza gwarantowana. Mam szczera nadzieje ze maz ogarnie wazektomie bo tak jak zapowiedzialam wiecej mnie nie dotknie 🤣 dla mnie to nie bedzie tragedia bo moje libido lezy i kwiczy przy tylu dzieciach wiec niech sie lepiej dobrze zastanowi 😆
Też mam macice z podobną wadą. Bałam sue że będę mieć problem z donoszeniem. Ale na szczęście jest ok.
Dziś było badanie i podglądanie. 4.38 cm. Ruchliwe stworzenie😊 tylko dalej nie wiem jakie jest tętno bo moja gin uważa że dopler może teraz zaszkodzić i nie jest to potrzebne.
Za 12 dni prenatalne. Zaczynam się stresować😟

reklama
Byłam dziś na kontroli u swojego lekarza prowadzącego, dostałam skierowanie na morfologię i mocz, które mam zrobić przed następną wizytą. Podejrzał też maluszka, serduszko bije, dzidzia sobie skakała i machała do mnie rączką więc jest okej i teraz na spokojnie czekam na prenatalne za tydzień 😊

Byłam dziś na kontroli u swojego lekarza prowadzącego, dostałam skierowanie na morfologię i mocz, które mam zrobić przed następną wizytą. Podejrzał też maluszka, serduszko bije, dzidzia sobie skakała i machała do mnie rączką więc jest okej i teraz na spokojnie czekam na prenatalne za tydzień 😊
Super wieści i prenatalne masz niedługo👍👍👍

reklama
Do góry