reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2022

reklama
Dziewczyny jestem po badaniu prenatalnym jak to lekarz powiedział podczas badania - wszystko IDEALNIE !!!!! Wszystko mi tłumaczył i pokazywał. Co najważniejsze WIDZIALAM SIUSIAKA 😂😂😂😂😂 Mąż się popłakał ja skycie marzyłam o dziewczynce ale to nie istotne ważne że jak na ten czas jest wszystko dobrze wręcz idealnie. Mały okazał się starszy o 4 dni 😃
Super wieści! 😍 I trochę zazdroszczę, że chłopak! 😁 To teraz już z górki, przed Tobą 27 tygodni bez stresu. 😂

Oo trochę nas jest.. Kurcze chciałbym poprostu jakoś funkcjonować... Ciagniecie w brzuchu to pikuś.. Przez głowę umiem cały dzień sobie zjebać.. 😭 Jeszcze uwielbiam jak w nocy muszę wstać na siku 😠 ta ciąża to odwrotność tej pierwszej bo czuje się do dupy.. Przepraszam ale musiałam się wyżalić

Cześć dziewczyna, co u was słychać? Jak sie czujecie? Może ktoras z was pomoże mi. Otóż robilam badania wyszla trombofilia, powiedzcie mi czy muszę koniecznie z tym isc do hematologa czy dobry ginekolog od niepłodności da rade ? Terminy do hematologa dopiero na przyszły rok i to prywatnie 😑

Dziewczyny jestem po badaniu prenatalnym jak to lekarz powiedział podczas badania - wszystko IDEALNIE !!!!! Wszystko mi tłumaczył i pokazywał. Co najważniejsze WIDZIALAM SIUSIAKA 😂😂😂😂😂 Mąż się popłakał ja skycie marzyłam o dziewczynce ale to nie istotne ważne że jak na ten czas jest wszystko dobrze wręcz idealnie. Mały okazał się starszy o 4 dni 😃
Jeeeej wspaniale 🥰🥰🥰 ale super, ze udało się juz określić płeć oraz że dzidzia zdrowa 😊😊

reklama
Cześć dziewczyna, co u was słychać? Jak sie czujecie? Może ktoras z was pomoże mi. Otóż robilam badania wyszla trombofilia, powiedzcie mi czy muszę koniecznie z tym isc do hematologa czy dobry ginekolog od niepłodności da rade ? Terminy do hematologa dopiero na przyszły rok i to prywatnie [emoji58]
Jeżeli takie długie terminy to leć do gina od niepłodności. Na pewno przepisze heparynę

Do góry