Już dopisałam12.10
No pewnie. Wszystkich dopiszę, nicki mam już w excelu, tylko dat nie znam, więc będę dodawać jak się będą dziewczyny chwalić.Prenatalne 27 września, można mnie dopisać?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Już dopisałam12.10
No pewnie. Wszystkich dopiszę, nicki mam już w excelu, tylko dat nie znam, więc będę dodawać jak się będą dziewczyny chwalić.Prenatalne 27 września, można mnie dopisać?
ale słodziakMelduję się i ja z moim 29 mm szczęściem Wszystko jest w porządku, serduszko bije Teraz zostały mi 3 tygodnie czekania do kolejnej wizyty Zobacz załącznik 1317681
Super! Pozazdrościć Ja tez nie miałam żadnych objawów aż tu nagle 7+2 bodajże wybiło i jak piorun strzelił: omdlenia, zaparcia, zgaga, dzisiaj nawet pierwsze wymioty Wczesniwj po za awersja do jedzenia i spuchniętym piersiami tez zero śladów ciążyTak w ogóle to ja jestem doskonałym przykładem bezobjawowej ciąży, bo ja prócz bólu piersi (który tak swoją drogą już prawie całkowicie zniknął) podczas ciąży czuję się lepiej niż przed nią
Cześć dziewczyny,Gratulacje! Na kiedy masz planowany termin porodu? Zaczęły się prenatalne, więc ruszam z listą.
Z tego co dziewczyny pisały mam na razie listę dat prenatalnych i będę je zmieniać na daty porodu +dodawać kolejne dziewczyny.
kasza_lotek X Leah 17.wrz Hotaru 17.wrz lepsze zycie 2021 17.wrz UniCat 20.wrz ancyssko 21.wrz Ann81 01.paź Sandra2307 07.paź Kropka29 08.paź M_imi 12.paź Paolx 14.paź Anuuula 14.paź TePati_95 15.paź
A wiesz może, ile czeka się w medicover na wyniki testu pappa? Bo usg prenatalne od ręki mamy wynik a co z tym testem, aby mieć pełen obraz?Świetlicki Paweł - mega lekarz ! Wszystko tłumaczył opowiadał komentował
4 kwietnia !Gratulacje! Na kiedy masz planowany termin porodu? Zaczęły się prenatalne, więc ruszam z listą.
Z tego co dziewczyny pisały mam na razie listę dat prenatalnych i będę je zmieniać na daty porodu +dodawać kolejne dziewczyny.
kasza_lotek X Leah 17.wrz Hotaru 17.wrz lepsze zycie 2021 17.wrz UniCat 20.wrz ancyssko 21.wrz Ann81 01.paź Sandra2307 07.paź Kropka29 08.paź M_imi 12.paź Paolx 14.paź Anuuula 14.paź TePati_95 15.paź
U mnie wg usg 9+5 więc mam nadzieję, że taki brak objawów utrzyma się już do końcaSuper! Pozazdrościć Ja tez nie miałam żadnych objawów aż tu nagle 7+2 bodajże wybiło i jak piorun strzelił: omdlenia, zaparcia, zgaga, dzisiaj nawet pierwsze wymioty Wczesniwj po za awersja do jedzenia i spuchniętym piersiami tez zero śladów ciąży
Mnie się ostatnio śniło ze szlam na spacer i nagle leniwiec wybija szybę w aucie, wsiada do środka na śmiejące kierowcy i się uśmiecha zryta głowaO jejku ja mam takie szalone sny, ze po prostu codziennie śmieje się sama z siebie. Ostatnio śniło mi się, ze idę na ślub do Kylie Jenner i Kim Kardashian pożycza mi sukienkę, ale nagle wpada moja mama i oskarża mnie o kradzież t-shirtu po czym przyjeżdzają służby specjalne i sprawdzają czy koszulka jest oryginalna Nawet nie interpretowałem tego z sennikiem bo od czego by tu zacząć
O kurczę, bardzo mi przykro straszne doświadczenia.. teraz musi być już dobrze, jesteś obstawiona lekamiW pierwszym wypadku nie wiadomo a w drugim w badaniu genetycznym wyszła trisomia 21 plus w badaniach immunologicznych okazało się że (najpewniej w czasie pierwszego poronienia, której najprawdopodobniej było czystym przypadkiem) mój organizm wytworzył przeciwciała "przeciwko mężowi". Także jakiejś pewnej przyczyny nie ma. Mogło być to albo to albo to albo przypadek.
pewnie. Kiedyś byłam na weselu to kobitka tańcowała w 8 miesiącuDziewczynki, idę dziś na imprezę firmową i w związku z tym takie może głupie pytanie czy mogę tańcować do woli? Ciąży nie mam zagrożonej ale sportów nie uprawiam i raczej senny tryb życia teraz prowadzę, jak potańuje to czy nie naraze dzidzi na dyskomfort???