Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Według opisów tego tygodnia i rozwoju dziecka to jeszcze nie wiadomo czy chłopiec czy dziewczynkaNo ja też ciekawe czy to to czy za szybko by zobaczyć
dobre! hahahaMój mąż w poniedziałek po USG do mnie 'to na dole to siusiak?' a ja 'nie, to noga'
Zobacz załącznik 1317726
My też prawdopodobnie na 24.04Ja też mam wyliczony taki termin
Jaką infekcję masz? Dostałaś jakieś leki?Ja dziś musialam przymusowo isc na wizytę, bo znów infekcja się przyplątała ale nie ma tego złego, bo od razu mialam usg i dzidziuś ma już 1.8cm a byłam tydzień temu w środę i było ledwie 0.8cm ale wszystko jest w jak najlepszym porządku, u mnie dzis wg OM 8t2d a z usg 8t4d, a to miganie serduszka na ekranie to najpiękniejszy widok naprawdę
moj jak mu pokazuje zdjecie usg i tlumacze, ze tu glowa, tu ręce to on patrzy i mówi, że on i tak nic tam nie widzi hahaha a z kazda wizyta pyta, czy juz bedzie wiadomo teraz i czy będzie widać siusiakaMój mąż w poniedziałek po USG do mnie 'to na dole to siusiak?' a ja 'nie, to noga'
Zobacz załącznik 1317726
Mój narzeczony też codziennie musi mnie utwierdzać w przekonaniu, że to ma być chłopiec i koniec A mi na samym początku ciąży przyśnił się taki sen, że mam przeczucie, że to będzie dziewczynka, no ale zobaczymymoj jak mu pokazuje zdjecie usg i tlumacze, ze tu glowa, tu ręce to on patrzy i mówi, że on i tak nic tam nie widzi hahaha a z kazda wizyta pyta, czy juz bedzie wiadomo teraz i czy będzie widać siusiaka
Niuniaaaa prenatalne 11.10.Gratulacje! Na kiedy masz planowany termin porodu? Zaczęły się prenatalne, więc ruszam z listą.
Z tego co dziewczyny pisały mam na razie listę dat prenatalnych i będę je zmieniać na daty porodu +dodawać kolejne dziewczyny.
kasza_lotek X Leah 17.wrz Hotaru 17.wrz lepsze zycie 2021 17.wrz UniCat 20.wrz ancyssko 21.wrz Ann81 01.paź Sandra2307 07.paź Kropka29 08.paź M_imi 12.paź Paolx 14.paź Anuuula 14.paź TePati_95 15.paź