Moja czekała od kiedy pamiętam na rodzeństwo.miala być jedynaczką. Jak widziała bociany to krzyczała zawsze swój wierszyk żeby przyniósł jej braciszka, na! Nawet do lecącej czapli krzyczała. Gdy wróciła z kolonii dostała od nas prezent koszulkę z napisem "będę starszą siostrą" i biedna aż na głos płakała ze szczescia.Moja córka 5lat zawsze mówiła że nie chce, że mam żadnego dzieciaka nie przynosić ze szpitala jak jej z mężem powiedzieliśmy wczoraj to powiedziała "acha"... Entuzjazmu nie ma... A jak u was?
reklama
Ojej przykro mi z powodu aniołka dobra aptekarka, mi kazała jechać po Polsce i szukać bo oni nie ściągną tego..Ja straciłam pierwsze dziecko, zdrowe... Moja doktor chce teraz zrobić wszystko, co tylko można... Nie mam przeciwciał przeciwko kardiolipinie, ale zastrzyki biorę... Ja dostałam 3 opakowania, czyli na miesiąc. Kolejne 3- pani w aptece powiedziała, że "stanie na rzęsach", ale je zdobędzie
Ojej jak miło, że jest tu i starsza mamaja mam co prawda 36lat ale też ten entuzjazm jakby mniejszy, stłumiony strachem i obawą...Ja mam 43 lata i trochę mniej entuzjazmu. Zdaję sobie sprawę z ryzyka. Ale wynik niczego nie zmieni, a dobrze jest wiedzieć co w trawie piszczy. Będzie czas na odpowiednie przygotowania
Ja mam z uwagi na trombofilie. Clexane jest u mnie normalnie dostępne. Można tez sprawdzić na kto ma lek gdzie jest w okolicy i ewentualnie zamówić. Jeszcze nie miałam z tym problemu.A co było powodem? Ja też mam zalecone te zastrzyki ale dostać je graniczy całkowicie z cudem!!!mam jedno opakowanie bez szans na zrealizowanie recepty na resztę opakowań a jak długo macie je brać?
Sandra2307
Fanka BB :)
Mam ten sam problem z neoparin 0.6.. Aktualnie mam 3 opakowania ale potem nie wiem co zrobięA co było powodem? Ja też mam zalecone te zastrzyki ale dostać je graniczy całkowicie z cudem!!!mam jedno opakowanie bez szans na zrealizowanie recepty na resztę opakowań a jak długo macie je brać?
Rozdepka
Ja jednak liczę, że nie wpiszę się w statystyki..a raczej że wpiszę się w te ich pozytywną częśćOjej jak miło, że jest tu i starsza mamaja mam co prawda 36lat ale też ten entuzjazm jakby mniejszy, stłumiony strachem i obawą...
Smerfetka94
W aptece DOZ jest Jeśli nie stacjonarnie to zamówisz w internecie i dostarczą do najbliższej aptekiMam ten sam problem z neoparin 0.6.. Aktualnie mam 3 opakowania ale potem nie wiem co zrobię
Jestem przekonanamam koleżankę z pracy, która urodziła będąc w Twoim wieku pięknego i zdrowego synka. Do 5 miesiąca myślała, że przekwita a w ciąży byłaJa jednak liczę, że nie wpiszę się w statystyki..a raczej że wpiszę się w te ich pozytywną część
kasza_lotek
Zaangażowana w BB
Dzien dobry, u mnie wizyta o 10, od 5 jak codzien na nogach bo najstarszego busem do szkoly trzeba wyslac, mlodsze od razu tez wstaje wiec najpozniej 5.30 rozpoczynamy zawsze dzien. Przez to ta godzina 10 to mi sie jakas pozna wydaje choc zdaje sobie sprawe ze to "juz". Po 9 juz z domu wyjsc musze zeby jeszcze odebrac wczesniej wyniki z badan krwi. Trzymajcie kciuki zeby lekarz byl w miare przystepny, no i tak ogolnie. Ciekawe czy bede badana ginekologicznie mam nadzieje ze nie
reklama
Rozdepka
Moja ciąża to pamiątka z wakacji w Kołobrzegu. Po prostu się nie zabezpieczaliśmy. Z poprzednim partnerem nie udało mi się przez 12 lat, choć byłam młodsza, zdrowsza...teoretycznie po tylu latach i tak nie wierzyłam że się uda więc nie było stresu Przez tydzień jęczałam że to zaburzenia hormonalne W głowie mi się nie mieściło że mogę zaciążyć. No stara i głupia jak zrobiłam test ciążowy to mnie w ziemię wbiło ...milion myśli strach radość za stara...bez doświadczenia...za chuda...macica dwurozna..to się nie uda....co ludzie powiedzą matko-sałatkoJestem przekonanamam koleżankę z pracy, która urodziła będąc w Twoim wieku pięknego i zdrowego synka. Do 5 miesiąca myślała, że przekwita a w ciąży była