reklama
Mooon
Aktywna w BB
Dziękuję w końcu się uda.Strasznie mi przykro, myslami będę z wami będę was wspierać w drodze po maleństwo jeszcze będzie pięknie
Bardzo szkoda, że tak to wygląda w tym MedicoverJestem zła.. Ustwilam w medicover wizytę prowadzenie ciąży, więc lekarz powinien mieć usg.. Tak mi tłumaczyli. A wchodzę a tam usg nie ma więc w sumie nic nie wiem..
Ola0207
Fanka BB :)
Dlatego już z niego rezygnujeBardzo szkoda, że tak to wygląda w tym Medicover
Nie będę się zapisywać na kolejne wizyty
Po co tworzyć jakieś osobne wątki? Zamiast się dogadać jak dorośli to widzę że jakieś cuda na kiju się robią....Dziewczyny utworzyły swój osobny wątek, więc w sumie to zapraszam do niego osoby o poglądach podobnych do dziewczyn Unikniemy niepotrzebnego stresu i kłótni
Kropka29
Moderator
Ja od razu przy zapisie jak o to spytałam to dostałam informację, że rzadko kiedy się zdarza żeby lekarz miał od razu usg. Ja trafiłam tak, że lekarz miał sprzęt do usg ale mega słabej jakości więc jedynie sprawdził czy jest zarodek i czy bije serduszkoJestem zła.. Ustwilam w medicover wizytę prowadzenie ciąży, więc lekarz powinien mieć usg.. Tak mi tłumaczyli. A wchodzę a tam usg nie ma więc w sumie nic nie wiem..
W enel-medzie jest podobnie. Osobno się musiałam zapisywać na USG do 10 tygodnia i osobno na prowadzenie ciąży, bo na USG nie chciał mi założyć karty ciąży ani dać skierowania na badania, a na zwykłej wizycie nie chciał robić USG mimo że jest w gabinecie... Dla mnie bez sensu. Pierwszą ciążę prowadziłam w Lux-medzie i na każdej wizycie co 3-4 tygodnie Pani na chwilę pokazywała mi dziecko, żeby sprawdzić czy bije serce.Jestem zła.. Ustwilam w medicover wizytę prowadzenie ciąży, więc lekarz powinien mieć usg.. Tak mi tłumaczyli. A wchodzę a tam usg nie ma więc w sumie nic nie wiem..
Rozdepka
Jeśli bardzo Ci zależy, to może na szybko znajdziesz jakiś termin przez portal znany lekarz. Ja tak zrobiłam 2 tygodnie temu. Znalazłam lekarza z mojego miasta, który w tym samym dniu miał termin wolny. Niektórzy mają aktywne kalendarze wizyt więc może się uda....Jestem zła.. Ustwilam w medicover wizytę prowadzenie ciąży, więc lekarz powinien mieć usg.. Tak mi tłumaczyli. A wchodzę a tam usg nie ma więc w sumie nic nie wiem..
Starlights
W enel-medzie jest podobnie. Osobno się musiałam zapisywać na USG do 10 tygodnia i osobno na prowadzenie ciąży, bo na USG nie chciał mi założyć karty ciąży ani dać skierowania na badania, a na zwykłej wizycie nie chciał robić USG mimo że jest w gabinecie... Dla mnie bez sensu. Pierwszą ciążę prowadziłam w Lux-medzie i na każdej wizycie co 3-4 tygodnie Pani na chwilę pokazywała mi dziecko, żeby sprawdzić czy bije serce.
Identycznie jest w moim enel medzie. Dziwne są te zasady, bo USG w enelu u mnie robią ginekolodzy, a nie radiolodzy, więc mogliby od razu powiedzieć coś więcej i dać skierowanie na badania.
reklama
Anuuula
tak jak dziewczyny piszą, ja też od razu zapisałam się na oddzielne badanie USG, po uzyskaniu przez teleporade skierowania oraz na wizytę prowadzenie ciąży. Tłumaczyli mi, ze lekarz na prowadzeniu ciąży bedzie widzial i omawial wszystkie wyniki itd i podejmował decyzje dalsze w oparciu o nie. Tak też bylo na zywo i nie było żadnego problemuJestem zła.. Ustwilam w medicover wizytę prowadzenie ciąży, więc lekarz powinien mieć usg.. Tak mi tłumaczyli. A wchodzę a tam usg nie ma więc w sumie nic nie wiem..