reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2022

reklama
Przykro mi dziewczyny :( trzymajcje sie...

Ja mam wizyte w czwartek na 10, bedzie 12+3, ale to nie jest moje prenatalne.
Tez mam w czwartek i to będzie chyba 10+5. Zobaczymy co tam wyjdzie 🙈 jak będzie Ok to chce sie po tym badaniu na nifty w przyszłym tygodniu umawiać.
Ja choruje na cukrzycę typu 1 i uwierz mi, że zawsze z krwi żylnej wynik jest ciut wyższy bo glukometr nieco zaniża. Ale skoro tyłu lekarzy Ci tak powiedziało to ja nie wiem skąd oni to wiedzą 🤔
Ja nie mam cukrzycy, ale jestem freakiem jeśli chodzi o rozne badania i zawsze mam z palca wyżej niż potem z krwi. 🤷🏻‍♀️

Oo jak nas duzo na czwatrek 😍 to trzymam za was wszystkie kciuki.
Ja to sie bardziej stresuje tym ze to wizyta na nfz a przy poprzednim synu chodzilam na nfz do tak niemilego lekarza ze wychodzilam czesto z placzem po nie milych dziwnych tekstach. Teraz inny lekarz, choc u nas w miescie nie ma jakiegos polecanego lekarza, wiec pewnie wszyscy na podobnym poziomie. A trauma psychiczna pozostala :( mam nadzieje ze ten nie bedzie tak nie mily.

Oo jak nas duzo na czwatrek 😍 to trzymam za was wszystkie kciuki.
Ja to sie bardziej stresuje tym ze to wizyta na nfz a przy poprzednim synu chodzilam na nfz do tak niemilego lekarza ze wychodzilam czesto z placzem po nie milych dziwnych tekstach. Teraz inny lekarz, choc u nas w miescie nie ma jakiegos polecanego lekarza, wiec pewnie wszyscy na podobnym poziomie. A trauma psychiczna pozostala :( mam nadzieje ze ten nie bedzie tak nie mily.
Obyśmy zawsze trafiały na lekarzy z empatią i po prostu ludzką życzliwością... A do tego kompetentnych. Ja mam to szczęście być prowadzona przez cudowną lekarkę. Przeprowadziła mnie przez ostatnią stratę, teraz prowadzi kolejną ciążę i cieszy się z naszego Malucha razem z nami 🙂 Nigdy się nie spieszy, nie szczędzi czasu, jest pod telefonem... Jak ona to robi???😉Naprawdę- życzę każdemu ❤️

reklama
Do góry