reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2022

reklama
Przykro mi dziewczyny :( trzymajcje sie...

Ja mam wizyte w czwartek na 10, bedzie 12+3, ale to nie jest moje prenatalne.
Tez mam w czwartek i to będzie chyba 10+5. Zobaczymy co tam wyjdzie 🙈 jak będzie Ok to chce sie po tym badaniu na nifty w przyszłym tygodniu umawiać.
Ja choruje na cukrzycę typu 1 i uwierz mi, że zawsze z krwi żylnej wynik jest ciut wyższy bo glukometr nieco zaniża. Ale skoro tyłu lekarzy Ci tak powiedziało to ja nie wiem skąd oni to wiedzą 🤔
Ja nie mam cukrzycy, ale jestem freakiem jeśli chodzi o rozne badania i zawsze mam z palca wyżej niż potem z krwi. 🤷🏻‍♀️

Oo jak nas duzo na czwatrek 😍 to trzymam za was wszystkie kciuki.
Ja to sie bardziej stresuje tym ze to wizyta na nfz a przy poprzednim synu chodzilam na nfz do tak niemilego lekarza ze wychodzilam czesto z placzem po nie milych dziwnych tekstach. Teraz inny lekarz, choc u nas w miescie nie ma jakiegos polecanego lekarza, wiec pewnie wszyscy na podobnym poziomie. A trauma psychiczna pozostala :( mam nadzieje ze ten nie bedzie tak nie mily.

Oo jak nas duzo na czwatrek 😍 to trzymam za was wszystkie kciuki.
Ja to sie bardziej stresuje tym ze to wizyta na nfz a przy poprzednim synu chodzilam na nfz do tak niemilego lekarza ze wychodzilam czesto z placzem po nie milych dziwnych tekstach. Teraz inny lekarz, choc u nas w miescie nie ma jakiegos polecanego lekarza, wiec pewnie wszyscy na podobnym poziomie. A trauma psychiczna pozostala :( mam nadzieje ze ten nie bedzie tak nie mily.
Obyśmy zawsze trafiały na lekarzy z empatią i po prostu ludzką życzliwością... A do tego kompetentnych. Ja mam to szczęście być prowadzona przez cudowną lekarkę. Przeprowadziła mnie przez ostatnią stratę, teraz prowadzi kolejną ciążę i cieszy się z naszego Malucha razem z nami 🙂 Nigdy się nie spieszy, nie szczędzi czasu, jest pod telefonem... Jak ona to robi???😉Naprawdę- życzę każdemu ❤️

reklama
Do góry