reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwietniowe mamy 2022

Jeśli Cię to uspokoi to idź przed wyjazdem. Jeśli gin ma dobry sprzęt to może już coś zobaczysz 😊
No właśnie dlatego się wybieram :) może coś zobaczy chociaz czy umiejscowienie jest prawidłowe :)
Dziewczyny a powiedzcie mi jak to jest, mogę prowadzić ciąże wyłącznie prywatnie na Medicover czy muszę się też zgłosić na NFZ ?
Jeszcze nie zdecydowałam czy będę rodziła tu czy tu

reklama
Z tego, co wiem, to sama wybierasz, czy chcesz prywatnie, czy na NFZ chodzić do lekarza.
Ja sama za to też się ciągle zastanawiam, czy będę chciała prowadzić ciążę u mojego gina. Wydaje mi się, że jak on nie ma konkraktu z NFZ, to za każde badanie będę musiała płacić. Chyba, że się mylę...

Z tego, co wiem, to sama wybierasz, czy chcesz prywatnie, czy na NFZ chodzić do lekarza.
Ja sama za to też się ciągle zastanawiam, czy będę chciała prowadzić ciążę u mojego gina. Wydaje mi się, że jak on nie ma konkraktu z NFZ, to za każde badanie będę musiała płacić. Chyba, że się mylę...
Tak jeśli on ma tylko praktykę prywatna i dostaniesz skierowanie prywatne to wtedy będziesz musiała opłacić badanie 100%

Ja sama za to też się ciągle zastanawiam, czy będę chciała prowadzić ciążę u mojego gina. Wydaje mi się, że jak on nie ma konkraktu z NFZ, to za każde badanie będę musiała płacić. Chyba, że się mylę.
Ja chodzę prywatnie, ale mój lekarz w innym miejscu przyjmuje na NFZ i za badania nie płacę.

Cześć! Też dołączę do was. Termin z aplikacji mam na 30.03-2.04.2022. Do tej grupy zapisuje się z niepewnością po ciąży biochemicznej ale z nadzieją na to że teraz będzie dobrze. 😊 Mój lekarz miał dopiero termin na 17 sierpnia wskazuje na to że to będzie 7 tydzień. Dzisiaj byłam na badaniu beta i wyszło 702,7 za 48 h idę na powtórzenie czy dobrze przyrasta.

Ja chodzę prywatnie, ale mój lekarz w innym miejscu przyjmuje na NFZ i za badania nie płacę.
właśnie taka opcja byłaby idealna, ale z tego, co szukałam w necie, to mój ginekolog nie przyjmuje na NFZ. Pracuje tylko dodatkowo w klinice leczenia niepłodności.

Cześć! Też dołączę do was. Termin z aplikacji mam na 30.03-2.04.2022. Do tej grupy zapisuje się z niepewnością po ciąży biochemicznej ale z nadzieją na to że teraz będzie dobrze. 😊 Mój lekarz miał dopiero termin na 17 sierpnia wskazuje na to że to będzie 7 tydzień. Dzisiaj byłam na badaniu beta i wyszło 702,7 za 48 h idę na powtórzenie czy dobrze przyrasta.

Witamy :) też jestem po biochemicznej, ale moja beta obecnie to maksymalnie 100, a Twoja już jest bardzo duża :) trzymam więc kciuki za dobry przyrost :) oby teraz nam się udało :)

właśnie taka opcja byłaby idealna, ale z tego, co szukałam w necie, to mój ginekolog nie przyjmuje na NFZ. Pracuje tylko dodatkowo w klinice leczenia niepłodności.
To na początku kiedy robi się najwięcej najdroższych badań możesz chodzić też do innego lekarza na NFZ żeby trochę zaoszczędzić. Ja w poprzedniej ciąży tak robiłam 🙈

Hejka dziewczyny czy 10 dni po stosunku wyjdzie teścik, mąż ma urodziny w czwartek i chciałabym mieć już test zrobiony. 😁

reklama
Do góry