reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2022

Dzień dobry😁 Kto dziś ze mną ma wizytę? Przyznawać się😁 Nie pamiętam kiedy ostatnio się tak denerwowałam 🙈
Nerwy calkiem normalne ;)
Ale i ekscytacja co? 😀 ja juz sie nie moge doczekac swojej pierwszej wizyty, ale musze jeszcze cierpliwie poczekać.

W ogole to czlowiek to sie musi naczekac:p najpierw mce staran,wyczekiwanie na 2 kreski. Mysli sobie ze jak juz sie pojawią to bedzie mniej niecierpliwy. A tu lipa 😜
Wyczekiwanie na 1 usg. Na polowkowe...a w 3 trymestrze kiedy w koncu porod...i tak bez konca jednak stwierdzam 😜

reklama
Super ze sie udało!

31 😉
Niby super, ale ja nie skacze z radości. Mam mutacje pai homo, jestem na heparynie i acardzie. Mutacja ta jest odpowiedzialna za zagnieżdżanie, tworzenie łożyska. Ja się tam boje ze coś jednak pójdzie nie tak, chciałabym móc pominąć ciąże i już urodzić 🙃

W jakim wieku jesteście kochane? Ciekawa jestem jaka średnia wieku tutaj u nas 😗
Ja mam 37 lat więc jestem tutaj najstarsza z tego co widzę. Mam już dwie córeczki. Jedna 8 lat, a druga 19 miesięcy :) Tym razem udało się za pierwszym razem. W sumie nawet się nie nastawiałam, że tak wyjdzie i szczerze mówiąc planowałam pozostac przy dwójce a tu taka niespodzianka :)

Nie martwcie sie dziewczyny, będzie dobrze ! 🥰 ktore to wasze tygodnie ?
Dziś 6t5d
Nerwy calkiem normalne ;)
Ale i ekscytacja co? 😀 ja juz sie nie moge doczekac swojej pierwszej wizyty, ale musze jeszcze cierpliwie poczekać.

W ogole to czlowiek to sie musi naczekac:p najpierw mce staran,wyczekiwanie na 2 kreski. Mysli sobie ze jak juz sie pojawią to bedzie mniej niecierpliwy. A tu lipa 😜
Wyczekiwanie na 1 usg. Na polowkowe...a w 3 trymestrze kiedy w koncu porod...i tak bez konca jednak stwierdzam 😜
To prawda, ciąża uczy cierpliwości 😊

Uf jestem po wizycie. Ciąża wychodzi 5 dni młodsza ale na ten moment wszystko jest ok😊 TP 01.04.2022 więc miałam rację zostając z Wami😁😍

Załączniki

• IMG_20210809_124131332~2.jpg
    IMG_20210809_124131332~2.jpg
    1,9 MB · Wyświetleń: 85
reklama
Do góry