Ja w listopadzie będę miała 26 lat28 lat mam, a wy ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja w listopadzie będę miała 26 lat28 lat mam, a wy ?
ja mam 31lat, staraliśmy sie 13mcy , a ja naiwna myslalam ze to dziecinne proste
A już miałam pisać, że póki co to jestem chyba najstarsza Ja też 32To ja mam 32 lata, staraliśmy się rok, choć przy moich długich cyklach wyszło ich 10.
I też myślałam, że w pierwszych 3 miesiącach od razu się uda
Powodzenia! Daj znac jak poszlo. Ja mam jutroDzień dobry Kto dziś ze mną ma wizytę? Przyznawać się Nie pamiętam kiedy ostatnio się tak denerwowałam
Moj skonczony 4 i zaczynam 5. Ale wiadomo że jak to naprawde jest z tym wiekiem ciąży to sie przekonam na 1 usg.Nie martwcie sie dziewczyny, będzie dobrze ! ktore to wasze tygodnie ?
Super ze sie udało!My się staraliśmy z mężem 1,5 roku
31W jakim wieku jesteście kochane? Ciekawa jestem jaka średnia wieku tutaj u nas
Rozumiem, trzeba byc optymistą. Musi byc dobrzeMoj skonczony 4 i zaczynam 5. Ale wiadomo że jak to naprawde jest z tym wiekiem ciąży to sie przekonam na 1 usg.