reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2022

reklama
Hej laski spać nie mogę :-) ja w końcu zapisałam się na wizytę 22.09 to będzie tydz 8+ poza tym mam mega mdlosci rano i ciężko w pracy wysiedzieć przez to :-( :(

Ja cały czas mam nadzieję że u Ciebie skończy to się szczęśliwie. Niestety nie pomogę w tej sytuacji bo ja przeszłam ciążę biochemiczna tylko. Dwa dni pocieszyłam się z ciąży i potem dostałam krwawienia jak okres tylko bardziej intensywny i dłuższy.
Jeśli chodzi o objawy ciąży to ja praktycznie ich nie mam. Zadnych mdłości itd więc objawy nic nie znaczą raczej w takiej sytuacji 🙄
Mialm to samo co ty biochemiczna i cieszyliśmy się 4 dni i po ciąży i przyszedł okres. Pamiętam jak to przeżywałam. Dlatego teraz tak się martwie ze tych objawów nie ma, a wizyta dopiero w poniedziałek.

Mnie od wczoraj wieczora boli głowa, podejrzewam, że to od karku bo mam zwyrodnienie kręgosłupa szyjnego. Zasnęłam z bólem głowy i się z nim obudziłam 🤦
Na dodatek dzisiaj mnie coś pobolewaja jajniki. Czy już się nakręcać czy za 3....2....1....💣🤔

Dziękuję 😘, ale już czuję się jak słonica, a to dopiero niespełna 9 tydzień. 8+5
Masakra jakaś, taki mam ten brzuch rozlany, no ale to sadełko 🙈 plus wywaliło mi żołądek 🤦😱
Jestem ciekawa czy tylko ja tak mam czy Wy też tak macie 🤔
Też tak mam z tym że już od dłuższego czasu. Niby jestem szczupła i nie jem jakoś turbo dużo ale w pewnym momencie jakiś czas temu zrobiła mi się taka mała „oponka”, gdzie jak założyłam cokolwiek dopasowanego to czułam się jakbym właśnie w ciąży była. I nic z nią zrobić nie mogłam mimo prób 😏 Właśnie mam taki brzuszek podobny do Twojego, wszyscy twierdzili że jest okej i że wyolbrzymiam i dobrze wyglądam ale przerodziło się to w mój kompleks więc zaczęłam unikać mega dopasowanych ciuchów 😅 Teraz czekam aż wszystkich poinformujemy i mogę powyciągać je z szafy 😂

reklama
W poniedziałek kolejna wizyta już się nie mogę doczekać 🙂
To są normalne wymiary kochana. Nie martw się na zapas. Ja mam wizytę dopiero 30.09 to co mam powiedzieć ?🤣😱 Pierdolca dostanę chyba. Aczkolwiek nie myślę już o tym pustym jaju, serduszku itd. wierzę, że wszystko będzie dobrze. Ufam swojemu dziecku, że jest silne i damy radę 💪
Nic więcej zrobić nie mogę 🤷

Do góry