Kropka29
Moderator
Ja jeszcze przedJak tam dzisiejsze wizyty?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja jeszcze przedJak tam dzisiejsze wizyty?
Ja mam cały czas 90 na 60 ostatnio 99 na 65...ale jak mi się zrobi na 55 to jestem zdych...małe wahania źle znoszęJa się dzisiaj czuje tak bez siły, cały czas zawroty głowy, zmierzyłam ciśnienie i co? 110/62, no to drugie przy dolnej granicy chodzę jak pijana a tu obiad trzeba robić
Przy pierwszej ciąży dlugo nie było widać...teraz jestem w sumie w 4 i widać ale to nie brzuch ciążowy tylko Meksyk w jelitach...poprostu w kolejnej ciąży wszystko jest już bardziej ujmijmy to plastyczne. Zależy też od kondycji fizycznejRany, to może ja się powinnam martwić, bo mnie ani razu nie bolał brzuch, poza delikatnym ukłuciem od czasu do czasu w lewym lub prawym lub po środku jakby w pochwie.
Dziś zaczynam 10 tydzień, a brzuch mam plaski- to normalne w pierwszej ciąży?
Czytałam gdzieś, że przy tyłozgięciu macicy ( a podobno mam, taki mi lekarz powiedział kilka lat temu) brzuch wychodzi później.
89 to wciąż w normie. Ja taki wynik miałam po krzywej cukrowej.A ja chyba muszę przystopować z colą i słodyczami, bo mi cukier na czczo wyszedł właśnie 89.
Generalnie wszyściutko w normie, TSH 1,5 jak zawsze.
I zapomniałam dodać że słodkich napojów w ogóle nie pijam a i słodycze miałam mocno ograniczone89 to wciąż w normie. Ja taki wynik miałam po krzywej cukrowej.
Na czczo miałam 100..
Przy pierwszej ciąży dlugo nie było widać...teraz jestem w sumie w 4 i widać ale to nie brzuch ciążowy tylko Meksyk w jelitach...poprostu w kolejnej ciąży wszystko jest już bardziej ujmijmy to plastyczne. Zależy też od kondycji fizycznej
Mi się brzuch pojawia po południu głównie ale też myślę że to bardziej wzdęciaJa mam wzdęcia jak nie wiem.. ciekawa jestem kiedy rozpoznam moment, w którym to nie będą wzdęcia tylko brzuch ciążowy