Anuuula
Fanka BB :)
Ja twardo lecę 4 dzien z ogórkowa juz 2 garnuszek obrabiamA u mnie miała być dziś ogórkowa a wyszedł barszcz ukraiński
Ale taki pyszny, że jeszcze nigdy tyle nie zjadłam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja twardo lecę 4 dzien z ogórkowa juz 2 garnuszek obrabiamA u mnie miała być dziś ogórkowa a wyszedł barszcz ukraiński
Ale taki pyszny, że jeszcze nigdy tyle nie zjadłam
Jak skończę barszcz to zrobię ogórkowąJa twardo lecę 4 dzien z ogórkowa juz 2 garnuszek obrabiam
koniecznie, polecamJak skończę barszcz to zrobię ogórkową
U mnie mąż nie zupowy to mam wszystko dla siebie
Jak skończę barszcz to zrobię ogórkową
Ponieważ w zakładzie * słownikA ja dziś miałam badania okresowe z pracy.. I klops, ponieważ w składzie są używane jakieś dziwne substancje (pewnie to Wszytsko do dezynfekcji) nie wyraziła zgody na dalszą pracę.. Chyba że mi zmienia stanowisko
Więc zapewne będę musiała iść na zwolnienie.. A jeszcze chciałam tego uniknąć
Też uwielbiam zupy chyba jest tylko kilka których bym nie zjadła. Reszta zawszeBarszcz ukraiński też uwielbiam.. ogólnie buraczane zupy kochaaam chłodnik litewski, barszcz z uszkami chyba też muszę zrobić
Też uwielbiam zupy chyba jest tylko kilka których bym nie zjadła. Reszta zawsze
Znam i również lubięJa tak samo! Z zup nie przepadam za krupnikiem i rosołem
A przedwczoraj robiłam tajską z kwestii smaku, którą baaardzo polecam!