reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2022

Ja nie jadłam w maku z 7-8 lat bo ze starym odstawiliśmy takie żarcie już dawno, ale odkąd zaszłam w ciąże to cheesburger śnił mi się po nocach 😱 w końcu w niedziele pojechaliśmy do maca i kupiłam sobie wieśmaca i przynajmniej już za mną nie chodzi to żarcie haha, zaspokoilam zachciankę 🤣
Ja jakoś nigdy za mc nie byłam ale ten kurak z KFC 🥰🥰🥰 no ale powiedziałam dosyć i tak ponad 3 lata pewnie nie jadłam, a może 4 już? 🤪

reklama
Ja jakoś nigdy za mc nie byłam ale ten kurak z KFC 🥰🥰🥰 no ale powiedziałam dosyć i tak ponad 3 lata pewnie nie jadłam, a może 4 już? 🤪
Ja pracowałam w kfc w weekendy jak chodziłam do technikum tak żeby sobie dorobić i jakoś mi zbrzydło 😂 a ostatnio patrzyłam na ceny kubełków to jakaś masakra, wole sobie pojechać gdzieś na obiad na świeże powietrze. Tydzień temu byłam ze starym w takiej agroturystyce i za 28zl miałam cały talerz żarcia (kluski śląskie, gulasz i surówki) 😋🤤

Za dwa tyg już będzie wiadomo jaki to rodzaj ciąży ? Tak ja wiem, to najgorsza opcja, czytałam wątek tu na forum o takim typie ciąży bliźniaczej. Na razie nic nie wiadomo, nie martw się na zapas, bo może się będziesz zamartwiać 2tyg a okaże się ze każdy dzieciaczek ma swoj worek owodniowy 😘 na zmartwienia przyjdzie jeszcze czas :)
No właśnie nie idzie się nie martwić. Zbieram całe zło tego świata w tym roku. Nie wiem czy będzie wiadomo za 2 tyg, ale mam przyjść to dopytam dokładniej. Właśnie tu na tym forum czytałam że dluuuugo było że są w jednym worku a potem okazuje się że byly w dwóch. Mam też koleżankę co miała mieć jejdnojajowe a urodziła dwujajowe.

Ja pracowałam w kfc w weekendy jak chodziłam do technikum tak żeby sobie dorobić i jakoś mi zbrzydło 😂 a ostatnio patrzyłam na ceny kubełków to jakaś masakra, wole sobie pojechać gdzieś na obiad na świeże powietrze. Tydzień temu byłam ze starym w takiej agroturystyce i za 28zl miałam cały talerz żarcia (kluski śląskie, gulasz i surówki) 😋🤤
To się nie dziwię. Ja taki kubełek jadłam rzadko więc mnie ciągnęło.

Boże jak bym zjadła kluski śląskie!!!! Ale mi się robić nie chce 🤭🤭🤭

reklama
Do góry