Magdalena TA
Aktywna w BB
a mozesz napisac dlaczego bierzesz to i to ?Luteina i duphaston
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a mozesz napisac dlaczego bierzesz to i to ?Luteina i duphaston
mnie odrzuca od ryb i miesa ogolnie nabiał i słodkie dosyc dobrze przyswajam. Wiec zmiana o 360%.Zaoszczędzisz macie juz jakies zachcianki, fazy na cos innego niz dotychczas ?
a mozesz napisac dlaczego bierzesz to i to ?
mnie odrzuca od ryb i miesa ogolnie nabiał i słodkie dosyc dobrze przyswajam. Wiec zmiana o 360%.
Nie żadnych upodobań albo odrzutów. Jem jak jadłam natomiast dziś po śniadaniu i po obiedzie było mi „ciężko” na żołądku.Zaoszczędzisz macie juz jakies zachcianki, fazy na cos innego niz dotychczas ?
Nie żadnych upodobań albo odrzutów. Jem jak jadłam natomiast dziś po śniadaniu i po obiedzie było mi „ciężko” na żołądku.
a mówiłyście już komuś o ciąży ?
U mnie tylko mąż wie. W pierwszej ciąży udało nam się utrzymać wszystko w tajemnicy do 12 tygodnia, w drugiej przez całą ciążę aż do poronienia (10 tydzień), powiedziałam tylko teściowej, gdy poprosiłam ją, żeby została z synem, a ja z mężem pojechałam do szpitala, bo zaczęłam krwawić. Teraz pewnie powiemy szybciej, bo mieszkamy chwilowo z moimi rodzicami (wykańczamy dom, myślę że najpóźniej w listopadzie się do niego przeprowadzimy).Nie żadnych upodobań albo odrzutów. Jem jak jadłam natomiast dziś po śniadaniu i po obiedzie było mi „ciężko” na żołądku.
U mnie wie mój partner oraz przyjaciółkaNie żadnych upodobań albo odrzutów. Jem jak jadłam natomiast dziś po śniadaniu i po obiedzie było mi „ciężko” na żołądku.