A dlaczego nie możesz w szpitalu ? Mi tez wmawiali że niby nie ale trzeba z nimi gadać mi ostatecznie poprawiali skierowanie w szpitalu bo mam w pakecie to usg a gadali że będę musiała płacićTrzymam kciuki za wszystkie, które dziś wizytują
Ja już się poumawiałam na wizyty, prenatalne mam 08.10 to będzie wtedy 12+3. Usg piersi mam 13.10. Jedyne co to jestem niezadowolona z terminu usg poniżej 10 tygodnia, bo skierowanie miałam wystawione tak że musiałam umówić się w Centrum Medycznym Damiana i mają takie super terminy że umówiłam się dopiero na 17.09 Więc to już będzie 9+3 a według zaleceń lekarza miałam się umówić jak najszybciej, bo on tylko potwierdził ciążę i tyle, przez słaby sprzęt nie był w stanie zrobić nic więcej Więc chyba zrobię tak że w międzyczasie skoczę jeszcze w przyszłym tygodniu na jakąś wizytę prywatnie.
reklama
U
usuniecie
Gość
Hej.. Ja nie z tego forum ale jakoś śledziłam ostatnio Twoją sytuację bo pisałaś o tym na kilku tematach.
Dziwię się trochę że po ostatniej stracie nie dostałaś żadnych leków...
A i nie wiem co oznacza dla cb leki. Bo z tego co wiem niezbedna jest diagnostyka ktorej mi nikt dotad nie zlecił. Wiec nie wiem po co to piszesz.
Smerfetka94
Fanka BB :)
Ale nie powinnaś odebrać tego negatywnie.No widzisz... tez sie dziwię. I co lepiej ci kiedy to napisalas ?
Rozumiem Twoją strate bo sama poroniłam.
Może po postu powinnaś zmienic lekarza i wtedy zaskoczy
Starlights
Cześć dziewczyny,dopiero jestem gotowa napisać. Okazało sie, ze mialam jeden pusty pęcherzyk i ciążę bliźniacza, niestety serce jednego przestało bic. W dodatku to ciaza zasniadowa, nie bede miec łyżeczkowania a wysysanie wszystkiego z czym wiaze sie wieksze ryzyko. Bede robic badania w kierunku trombofilii, dalszej diagnostyki. Powodzenia wam !
Cześć Kochana! Dobrze, że się odezwałaś. Również miałam ciążę zaśniadową więc służę pomocą/radą, gdybyś tylko miała jakieś pytania, to pisz.
U
usuniecie
Gość
Ale nie powinnaś odebrać tego negatywnie.
Rozumiem Twoją strate bo sama poroniłam.
Może po postu powinnaś zmienic lekarza i wtedy zaskoczy
Dziewczyno nie znasz mojej historii, wiec co za głupoty piszesz. Straciłam 3 raz ciążę, zmieniałam juz lekarzy na prywatnych. Niby samych speców, nikt nie robil mi diagnostyki. Wiec nie pisz mi tu głupot co mam robic. Dla twojej ciekawości juz w szpitalu poznalam lekarza ktory przeprowadzi mi diagnostykę i bede walczyc dalej. Nie zycze ci tylu strat ile mialam ja ani takich lekarzy, ktorzy twierdza, ze jestes mloda i tak sie zdarza. Ale jesli bedziesz pier..dolic innym takie glupoty jak zmien lekarza to sorry. Ale jestem starsza od ciebie i wiem jak powinno to wygladac, potrzebowałam znaleźć lekarza ktory pokieruje mnie i meza, abym miala szanse donieść. Wiec nie sledz juz mojej historii. Bo zaskoczyc to ja moge ale moge miec mutacje co powoduje poronienie. Moge byc obciazona genetycznie.
U
usuniecie
Gość
Cześć Kochana! Dobrze, że się odezwałaś. Również miałam ciążę zaśniadową więc służę pomocą/radą, gdybyś tylko miała jakieś pytania, to pisz.
Dzieki kochana, jesli bedzie taka potrzeba odezwę sie na priv. Póki co poznalam z mezem super lekarza od niepłodności, ktory poprowadzi mi takie badania, ktorych nikt dotad nie zlecal. A boli mnie to ze kazdy to ignorowal, bo wyjdzie ze mialam racje. Ale no nic trzeba dzialac. Lece na zabieg 3majcie sie dziewczyny,zdrowo rosnijcie z brzuszkami! Kiedys i nam sie uda.
Rozdepka
Trzymaj się i nie daj sięDzieki kochana, jesli bedzie taka potrzeba odezwę sie na priv. Póki co poznalam z mezem super lekarza od niepłodności, ktory poprowadzi mi takie badania, ktorych nikt dotad nie zlecal. A boli mnie to ze kazdy to ignorowal, bo wyjdzie ze mialam racje. Ale no nic trzeba dzialac. Lece na zabieg 3majcie sie dziewczyny,zdrowo rosnijcie z brzuszkami! Kiedys i nam sie uda.
Starlights
Dzieki kochana, jesli bedzie taka potrzeba odezwę sie na priv. Póki co poznalam z mezem super lekarza od niepłodności, ktory poprowadzi mi takie badania, ktorych nikt dotad nie zlecal. A boli mnie to ze kazdy to ignorowal, bo wyjdzie ze mialam racje. Ale no nic trzeba dzialac. Lece na zabieg 3majcie sie dziewczyny,zdrowo rosnijcie z brzuszkami! Kiedys i nam sie uda.
Super, że dobrze trafiłaś Powodzenia!
jesli to faktycznie zaśniad groniasty (pewnie zobaczysz na 100% w wynikach histopatologicznych), to na 99.9% jest to niestety lub stety - loteria, przypadek. tak czytałam w przeróżnych badaniach i tak dowiedziałam się z centrum Genesis, do którego wysłaliśmy kosmówkę do badania. Dawaj znać
Kropka29
Moderator
Podobno mam typ skierowania „zewnętrzne” a nie „wewnętrzne” dlatego mogę je zrobić tylko w Damianie. Na tym 11-14 tydzień już normalnie mam jako wewnętrzne i umówiłam się na szpital już mi się nie chce z nimi kombinować, wczoraj ponad 20 minut wisiałam na infolinii i nic się nie dowiedziałam. Zapisałam się na 07.09 prywatnie do fajnej kliniki i później zrobię 17.09 te w Medicoverze. Może chociaż szybciej mi czas do prenatalnych zleciA dlaczego nie możesz w szpitalu ? Mi tez wmawiali że niby nie ale trzeba z nimi gadać mi ostatecznie poprawiali skierowanie w szpitalu bo mam w pakecie to usg a gadali że będę musiała płacić
reklama
U
usuniecie
Gość
Trzymaj się i nie daj się
Tal zrobie, chciałam tylko wam napisać i znikam na czas diagnostyki, a bynajmniej od was, bo tu ciążowe brzuchy. 3majcie sie cieplutko!