reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2022

Pelcia i May przytulam Was dziewczyny mocno ❤️
Dziekuje kochana ♥️ Ja niby mam jeszcze jakas nadzieje (moze maly procent), ale w czwartek wszystko sie wyjasni 👍🏼 Przypomnialam sobie, ze przed spodziewanym okresem mialam pozytywny test owulacyjny i plodny sluz, wiec ma to sens. Ale nie chce Wam tutaj smucic i sie wypytywac ciagle.. Glupio mi troche. Moze powinnam sie przeniesc do staraczek? 🙏♥️

reklama
Dziekuje kochana ♥️ Ja niby mam jeszcze jakas nadzieje (moze maly procent), ale w czwartek wszystko sie wyjasni 👍🏼 Przypomnialam sobie, ze przed spodziewanym okresem mialam pozytywny test owulacyjny i plodny sluz, wiec ma to sens. Ale nie chce Wam tutaj smucic i sie wypytywac ciagle.. Glupio mi troche. Moze powinnam sie przeniesc do staraczek? 🙏♥️

No cos ty jeszcze nie, jeszcze nic nie jest przesadzone. Poczekaj z nami. .

Nadzieja jest najważniejsza ❤️poczekaj, nie pozbawiaj się jej ❤️

Wiem, wiem, znam temat. Tez mam stres, niby beta taaaaka duza, ale wiadomo a czy serce dalej bije, a czy cyc dslej boli. Ogółem cyrk, ale jesli jutro bedzie dobrze to bede juz miala spokój w sobie i czyste sumienie chwaląc sie.
Dokładnie. Ja nadal za ogromna dobrą kartę biorę brak jakichkolwiek plamień czy krwawienia czy dziwnych bóli brzucha. 🙂 To daje mi ogromną wiarę, że powinno być okej 😊
Normalnie czuje się jak x lat temu przed obroną pracy dyplomowej na studiach 🤣 niby pewnie i stabilnie ale jednak stres i to uczucie w brzuchu haha
Jutro musi dla nas zaświecić słońce ☀️🍀

A ja mam przykrą wiadomość, będę musiała się pożegnać. Lekarz dziś wystawił mi skierowanie do szpitala na poronienie... Jutro się kładę. Niestety pecherzy dalej bez zarodka i dalej słaby pecherzyk zółtkowy. Dziś 7+5... prawie nic nie zmieniło się od 2 tygodniu na które tak czekałam...powodzenia Wam dziewczyny życzę 😘 mam nadzieję, że za jakiś czas i ja będę mogła się chwalić zdrowa ciąża i dzidziusiem.
Bardzo mi przykro 😪😪 trzymam kciuki mocno za Ciebie że się uda w najbliższym czasie ❤❤

A ja mam przykrą wiadomość, będę musiała się pożegnać. Lekarz dziś wystawił mi skierowanie do szpitala na poronienie... Jutro się kładę. Niestety pecherzy dalej bez zarodka i dalej słaby pecherzyk zółtkowy. Dziś 7+5... prawie nic nie zmieniło się od 2 tygodniu na które tak czekałam...powodzenia Wam dziewczyny życzę 😘 mam nadzieję, że za jakiś czas i ja będę mogła się chwalić zdrowa ciąża i dzidziusiem.
Tak bardzo mi przykro.
Życzę Ci dużo siły i spelnienia marzenia o dzieciatku.
Dawaj znać co z Twoim samopoczuciem.
Ściskam mocno

reklama
Wiem jak sie czujesz kochana, bo ja sie dzisiaj dowiedzialam tego samego 😔 przykro mi ogromnie i wiem ile lez wylewasz, bo ja nie moge przestac ryczec. Sciskam Cie i zycze Ci zdrowej ciazy i dzidziusia jak najszybciej ♥️
Pisałaś ze jeszcze jest nadzieja wiec trzymam sie jej kurczowo!
Ściskam Cie mocno! Dawaj znać. 😗

Do góry