reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2022

Dziewczyny, mam pytanie z czapy. Bo niedługo wychodzę na wizytę, będę w galerii i mogę iść do sklepu AGD. Od kilku dni strasznie mam ochotę na gofry. I chciałabym kupić gofrownicę 😅 Czy macie może w domu i czy polecacie konkretny model? Bo już się dowiedziałam, że te z Lidla 3w1 wcale nie robią gofrów :D
Ja mam do polecenia, najlepsze gofry jakie jadłam w życiu 😍 sama pilnuje czasu więc nie trzeba co chwilę sprawdzać czy już się upiekły, odkąd ją mam od ponad roku to jestem zakochana miłością bezgraniczną i co chwilę trzaskam gofry 😂 Götze & JENSEN DW900, może do najtańszych nie należy ale przetestowałam już kilka i uważam że lepiej wydać raz więcej i mieć rzeczywiście przepyszne i prawdziwe, chrupiące gofry niż kupić coś taniego i nie używać bo wyjdą jakieś kapcie 😅

reklama
My mamy firmy dezal dostaliśmy od teściowej, bardzo dobra, ale cena troche powala.

Ja mam do polecenia, najlepsze gofry jakie jadłam w życiu 😍 sama pilnuje czasu więc nie trzeba co chwilę sprawdzać czy już się upiekły, odkąd ją mam od ponad roku to jestem zakochana miłością bezgraniczną i co chwilę trzaskam gofry 😂 Götze & JENSEN DW900, może do najtańszych nie należy ale przetestowałam już kilka i uważam że lepiej wydać raz więcej i mieć rzeczywiście przepyszne i prawdziwe, chrupiące gofry niż kupić coś taniego i nie używać bo wyjdą jakieś kapcie 😅

DZIĘKI WAM! Sprawdzę obie :D Nooo właśnie, nie chcę takich kapci tylko porządne gofeeery :D W takim razie pewnie lepiej będzie zamówić przez internet.. mam nadzieję, że mąż również zrozumie powagę sytuacji :D

Ja miałam już prędzej czasem bóle w krzyżu, głównie podczas miesiączki, czasem też po pracy jak się nadźwigalam, no ale umówmy się praca na magazynie lekka nie jest, ale ten ból w pośladku zaczął się nagle w sobotę i to już tak dość silnie, wczoraj caly dzien leżenia było okej, dzis więcej ruchu i od nowa boli 😣 mam nadzieję, że ortopeda jakos mi pomoże, bo nie wyobrażam sobie powrotu do pracy przez to skoro nawet na zakupach wymiękam

Możesz mieć po prostu jakiś ucisk na nerw i stąd ten ból oraz promieniowanie do pośladka. Ortopeda powinien pomóc. Dobrze, że idziesz 🙂

reklama
Dobra, to pofatyguje się i prześle te "amerykańskie teorie spiskowe dla plaskoziemcow" 🤣 chociaż obiecałam sobie, że nie będę już wchodziła w dyskusję z kimś kto lubi tzw świętospokojanizm, szczególnie jak już jest zaszczepiony, tym bardziej ciężko się czyta i słucha. Jeśli potrafisz po angielsku to proszę bardzo, bo to oryginalny dokument USA. I wysyłam przetłumaczony króciutki fragmencik. Polski związek niezależnych adwokatów już proceduje nad tymi dokumentami. I jeszcze chociażby spis treści dokumentów jakie wydaje WHO, ale pewnie też przerobiony w Photoshopie 🤣👍

Ach te teorie spiskowe . 12 lipca WHO wydała serię publikacji na temat zarządzania edycją ludzkiego genomu.
Tutaj zrzut z publikacji ISBN: 978-92-4-003006-0
Dokument jest przerażający.
Zmienianie DNA, kontrola, wszystko, czego się obawialiśmy, jest już oficjalnym programem WHO.

Pozdrawiam i naprawdę spokojnej głowy życzę, ciężko jest się nie wkurzac wiedząc, że przyjęło się truciznę, lepiej brnąć dalej z wiarą, że koncerny farmaceutyczne i rząd chcą nas uzdrowić. 🤣 Nie no powiem Ci, że zrobiłaś mi dzisiaj dzień, naprawdę, dziękuję 😇🤩🥳
Ja Was wszystkie najmocniej przepraszam, naprawde mnie ciężko wyprowadzić z równowagi ale w tym momencie jesteś Paula32 pierwszą osobą tutaj, która zaczyna mi grać na nerwach.
Myślę że ty z tych osob ktore wiedza najlepiej i za wszelką cenę do swoich mądrości musisz przekonywac innych. Ci inni oczywiscie na pewno nie mają racji, bo Twoja jest najtwojsza? I jeszcze stawiasz sie w pozycji oswiecajacej tych niektorych z ciemnogrodu (zaszczepionych badz planujacych to)?
Gratuluje empatii. Są kobiety ktore straciły ciążę przez covid. Inne planujace ciążę wiedzac o takich historiach podjęły decyzje o zaszczepieniu a tu tu wyciągasz informacje ze te wlasnie kobiety to humanoidy, może przez to ich dzieci w brzuchach rowniez? Na pewno im/nam to potrzebne, bo widać po tym forum ze poziom stresu u nas ciezarnych jest tak niski ze trzeba sobie go podnosic, tego typu rewelacjami...
Uszanuj charakter tego forum i daruj sobie, bo to zaczyna byc irytujące.

Do góry