reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2022

reklama
Tyle co kadry, nie powinny nikomu mowic z jakiego powodu mam l4.
U nas kadrowa to największa plotkara w firmie i jestem pewna, ze wszystkim już rozgadała. Dla mnie to niedopuszczalne i duże naruszenie mojej prywatności. Tym bardziej ze nie powiedzieliśmy jeszcze nikomu. Będzie mi na prawdę przykro jak to dojdzie do rodziny i znajomych zanim sami powiemy.

Dzień dobry🙂jak po nocy?Ja podobno kręciłam się bardzo. To pewnie dlatego że unikam spania na brzuchu a to moja ulubiona pozycja. Też tak macie?

U nas kadrowa to największa plotkara w firmie i jestem pewna, ze wszystkim już rozgadała. Dla mnie to niedopuszczalne i duże naruszenie mojej prywatności. Tym bardziej ze nie powiedzieliśmy jeszcze nikomu. Będzie mi na prawdę przykro jak to dojdzie do rodziny i znajomych zanim sami powiemy.

Glupie babsztylice. Szok. 😑 plotkuja, gdzie powinny miec swiadomosc ze roznie bywa i nie warto aby plotkami sie ekscytowaly.

Masakra. Ciężko uwierzyć, że osoba pracująca w HR, która powinna być mistrzem dyskrecji i poufności wszystko rozgaduje. Tacy ludzie powinni być zwalniani dyscyplinarnie :/

Masakra. Ciężko uwierzyć, że osoba pracująca w HR, która powinna być mistrzem dyskrecji i poufności wszystko rozgaduje. Tacy ludzie powinni być zwalniani dyscyplinarnie :/

Powinni. A wgl dziewczyny chyba miałyście racje, o dziwo zaczęły dwie osoby z pracy pisać do mnie, czemu jestem na l4, co się stało, gdzie w sumie takowych kontaktów nie mieliśmy. I nie przyznałam się o ciąży, będzie czas to się kiedys dowiedzą.
Albo zbieg okoliczności w co wątpię.

reklama
Powinni. A wgl dziewczyny chyba miałyście racje, o dziwo zaczęły dwie osoby z pracy pisać do mnie, czemu jestem na l4, co się stało, gdzie w sumie takowych kontaktów nie mieliśmy. I nie przyznałam się o ciąży, będzie czas to się kiedys dowiedzą.
Albo zbieg okoliczności w co wątpię.
Niestety, u mnie koleżanka od pierwszych dni ciąży na L4 w mniej niż tydzień wiedziała cała firma od momentu jak poszła na zwolnienie 🤷🏼‍♀️ I od razu dzieliliśmy obowiązki bo wroci za rok także to chyba taki standard w HR

Do góry