Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mam tak samo!!A ja głupia myślałam że po zobaczeniu 2 kresek jest super i człowiek już nie ma czym się stresować najpierw nerwy przy staraniach a potem jak już się udało to czy rośnie i ma się dobrze xd
Na ukojenie nerwów zamówię sobie w pracy pyszny obiadek
Skąd ja to znam, ja tak naprawdę się orientowałam w temacie do momentu zobaczenia dwóch kresek, jak już się pojawiły to na początku nie wiedziałam co robić, a potem już nieustanny stres o tego małego bąbla w brzuchu, i przerażające jest to, że ten stres i zamartwianie się zostanie z nami całe życie, bo przecież kto się nie martwi o swoje dzieckoMam tak samo!!
Na początek był tylko stres żeby zobaczyc 2 kreski. Nawet się nie zastanawiałam, że potem będę się już ciagle stresować! A teraz jak już się pojawiły, to ciagle zastanawiam się czy u dzidzi wszystko ok, czy na pewno mogę jeść to czy tamto.. haha masakra co to bedzie później!!!
No dokladnie!!!Skąd ja to znam, ja tak naprawdę się orientowałam w temacie do momentu zobaczenia dwóch kresek, jak już się pojawiły to na początku nie wiedziałam co robić, a potem już nieustanny stres o tego małego bąbla w brzuchu, i przerażające jest to, że ten stres i zamartwianie się zostanie z nami całe życie, bo przecież kto się nie martwi o swoje dziecko
Dobrze, że zgłaszasz. Jak masz umowę o pracę to pewnie dostaniesz średnia dyżurowa za kolejne miesiąceJa się już od kilku dni stresuje poniedziałkiem...
1.
Ide do ginekologa, więc pewnie doczekam się usg...
2. Mam zamiar powiedzieć oddzialowej o ciąży. Chyba mnie tam w pracy uduszą...
Ale akurat jestem na urlopie i szczerze to srednio uśmiecha mi się teraz po nocach pracować...a takie mam dyzury już w przyszły weekend..
Trzymajcie kciuki
Tak, tylko głupio trochę bo akurat 1.1.2021 zaczęłam tu pracę no ale cóż..Dobrze, że zgłaszasz. Jak masz umowę o pracę to pewnie dostaniesz średnia dyżurowa za kolejne miesiące
Oczywiście twoja i maluszka zdrowie jest najważniejsze ja na szczęście mam na tyle dobrze ze umowa na czas nieokreślony i szefostwo sami wyganiają na L4 bo niestety u mnie w pracy system 12 h plus nockiTak, tylko głupio trochę bo akurat 1.1.2021 zaczęłam tu pracę no ale cóż..
Rodzina jest jednak najważniejsza ❤
Chocolate na l4 ciążowym masz kod B więc każdy wie. Chyba że masz bez kodu póki co