Haha mi to się nawet sex śni serio, przerąbane mam.U mnie wręcz przeciwnie kładę się i śpię
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Haha mi to się nawet sex śni serio, przerąbane mam.U mnie wręcz przeciwnie kładę się i śpię
Oby tak było! Może teraz wynika to z mojego złego samopoczucia... Choć w pierwszej ciąży (poronionej) miałam podobnie seks mógłby nie istniećMoze z czasem,.ponoc pozniej tez sie mega ma chcice, zobaczymy!
Oby tak było! Może teraz wynika to z mojego złego samopoczucia... Choć w pierwszej ciąży (poronionej) miałam podobnie seks mógłby nie istnieć
Dokladnie, pewnie sie nam zacznie za kilka tygodniA później będziemy miec za swoje. miesa nie jadam, szynke zjem ale kotleta absolutnie nie. Fuj.. nalesniki, racuchy, pomidorowa mniam reszta nie tkne.
Amino polecam, najlepsze ma hahaDokladnie, pewnie sie nam zacznie za kilka tygodni
Ja wlasnie mieso jem jak szalona, a slodyczy nie tykam I teraz mi zrobilas smaka na pomidorowa
Witaj w naszym gronieTo wypada mi się przywitać
Jestem Anka, to moja 3 ciąża. W domu dwóch chłopców, 10 lat i 13 miesięcy termin według apki 26 kwietnia, u lekarza jeszcze nie byłam. Wizyta ustalona na 30 sierpnia
Hahahhah musze sie przejsc do polskiego sklepu w takim razieAmino polecam, najlepsze ma haha
Zwykla pomidorowa nie podchodzi mi. No właśnie tez srednio slodkie jjem typu czekolada etc a lubilam zawsze, za to nadrobię nalesnikiem i racuchem u mnie to juz duza zmiana.
Moj jadl chipsy i nie smakowaly, sok z ogorków lepszy, mniam.Hahahhah musze sie przejsc do polskiego sklepu w takim razie
Ja tak samo wlasnie. Wczesniej moglam zjesc kilka batonikow za jednym zamachem, a teraz nic. Mamy taka szafke pod tv pelna slodyczy i chrupkow i tylko chrupki znikaja. Serowe
Jednak nalesniczki bym chetnie zjadla
To ja przed ciążą jadłam słodycze ale tak raczej bez szału a teraz mogłabym jesc tylko je, mąż już krzyczy ze to niezdrowe ani dla mnie ani dla dziecka ale praktycznie na nic nie mam apetytu, jedynie słodycze wchodząHahahhah musze sie przejsc do polskiego sklepu w takim razie
Ja tak samo wlasnie. Wczesniej moglam zjesc kilka batonikow za jednym zamachem, a teraz nic. Mamy taka szafke pod tv pelna slodyczy i chrupkow i tylko chrupki znikaja. Serowe
Jednak nalesniczki bym chetnie zjadla
Hahhaha to moze ogorkowa? No wlasnie ja dzisiaj robilam buraczki podsmazane i dodalam tyle octu i cutryny, ze az mi twarz wykrecalo ale za to jakie dobreMoj jadl chipsy i nie smakowaly, sok z ogorków lepszy, mniam.