Może tak być, bo wcześniej miałam mdłości i jest dziewczynka, wiec teraz może drugaA to prawda, ze mdlosci sa na dziewczynke, a brak objawow na chlopca? cos tak slyszalam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Może tak być, bo wcześniej miałam mdłości i jest dziewczynka, wiec teraz może drugaA to prawda, ze mdlosci sa na dziewczynke, a brak objawow na chlopca? cos tak slyszalam
Ja to wg nie czuję się jakbym była w ciąży naprawdę. Od dawna się tak dobrze nie czułamA wiesz co o dziwo dobrze, jakbym w ciąży nie byla. Senna jestem, ale zeby jakies mdłości to nieee, nic takiego. A ty?
Cieszmy sie i korzystajmy, poki jest taka możliwość.Ja to wg nie czuję się jakbym była w ciąży naprawdę. Od dawna się tak dobrze nie czułam
Chyba coś w tym jestDziewczyny mam takie pytanie z innej beczki.
Czy też macie taką mega ochotę na sex?? Bo ja normalnie dostaje już pierdolca za przeproszeniem bo trzeba się powstrzymywać póki co. Zastanawiam się czy tylko ja tak mam, może coś jest nie tak ze mną ?
Dziewczyny mam takie pytanie z innej beczki.
Czy też macie taką mega ochotę na sex?? Bo ja normalnie dostaje już pierdolca za przeproszeniem bo trzeba się powstrzymywać póki co. Zastanawiam się czy tylko ja tak mam, może coś jest nie tak ze mną ?
U mnie wręcz przeciwnie kładę się i śpięDziewczyny mam takie pytanie z innej beczki.
Ja coraz częściej mdłości , brak apetytu, brak sił, najchętniej bym tylko leżała. Zaczęło się tak od ok 7tyg wcześniej tak samo nic się nie działoJa to wg nie czuję się jakbym była w ciąży naprawdę. Od dawna się tak dobrze nie czułam
Moze z czasem,.ponoc pozniej tez sie mega ma chcice, zobaczymy!U mnie wręcz przeciwnie kładę się i śpię
Nawet mi nie mow, bo mi sie ostatnio snilo, ze urodzilam dwoch chlopcowDo propo takich tekstów na chłopczyka dziewczynkę to ja np. słyszałam na temat snów. Że jeżeli przyśni się Tobie w śnie chłopczyk to patrzymy na odwrót ze będzie to dziewczynka