Rozdepka
Fanka BB :)
Panika to moje drugie imięJa Dzisiaj 5+6
Jeszcze nie byłam na wizycie. Dopiero 31.08 mam.
Nie przejmuj się . Pewnie byłaś parę dni za szybko
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Panika to moje drugie imięJa Dzisiaj 5+6
Wiem, o czym mówisz. Mam to samoAle Wam zazdroszczę tych prenatalnych, ja dopiero przed pierwszą wizytą i prenatalne wydają mi się tak strasznie odległe
Spokojnie, dużo z nas jeszcze czeka na serduszko, spora część jeszcze w ogóle na żadnej wizycie nie była Aktualnie na nic nie mamy wpływu, co ma być to będzie, trzeba być dobrej myśli i nie stresować się za bardzoPanika to moje drugie imię
Witamy serdecznie bądźmy dobrej myśliHej. Jestem tu nowa. Jeszcze nie wiem czy się zadomowię, bo moja Nadzieja ma 2,2 mm i jeszcze nie widać serducha. Gin zadowolona. Ja przerażona. Długo się starałam, a potem dałam spokoj. Dużo w życiu przeszłam. Mam swoje lata. Myśli mi się plączą. Póki co biore leki na podtrzymanie i czekam na wizytę za dwa tygodnie. Bety nie robię. Co ma być to i tak przyjdzie. Już raz straciłam wczesną ciążę więc wiem co się może wydażyć. Trzymam kciuki za wszystkie walczące i czekające na dobre wieści
No tak, test podwójny Papp bo z krwi+usg ja robię to samo, ale nie płace bo mam to w pakiecie
Ja umawiam się tak żeby było 12+6 ponoć w tedy najlepiej wszystko widaćJa mam 17 września ! Robicie test Pappa czy samo USG ? A może jakiś inny test ?
Ja będę robiła Pappa z krwi+ usg, dostałam skierowanie od lekarza profilaktycznie. USG mam na rano a po południu pobiorę krew już nie mogę się doczekać to będzie równy 12TC, podobno jeśli dzidziuś ładnie się ułoży na tym etapie można wstępnie oszacować płeć kosmos !
tylko niestety czas strasznie mi się dłuży… na ostatniej wizycie byłam 17 sierpnia
Dajcie znać koniecznie który tydzień będzie u was na genetycznych !
Ja będąc 17.08 na wizycie u gin, byłam w 5+5, Nie było jeszcze zarodka. Także powiedział że mam wrócić za dwa tyg. To wypada teraz 31.08 . Oby było super ❤Ja Dzisiaj 5+6
U Ciebie będzie już 6+3Ja będąc 17.08 na wizycie u gin, byłam w 5+5, Nie było jeszcze zarodka. Także powiedział że mam wrócić za dwa tyg. To wypada teraz 31.08 . Oby było super ❤
Łączymy się we wtorek razemJa Dzisiaj 5+6