reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2022

reklama
Hej. Jestem tu nowa. Jeszcze nie wiem czy się zadomowię, bo moja Nadzieja ma 2,2 mm i jeszcze nie widać serducha. Gin zadowolona. Ja przerażona. Długo się starałam, a potem dałam spokoj. Dużo w życiu przeszłam. Mam swoje lata. Myśli mi się plączą. Póki co biore leki na podtrzymanie i czekam na wizytę za dwa tygodnie. Bety nie robię. Co ma być to i tak przyjdzie. Już raz straciłam wczesną ciążę więc wiem co się może wydażyć. Trzymam kciuki za wszystkie walczące i czekające na dobre wieści 🤗

Ja dzień wcześniej 😁
Ja mam 17 września ! Robicie test Pappa czy samo USG ? A może jakiś inny test ?
Ja będę robiła Pappa z krwi+ usg, dostałam skierowanie od lekarza profilaktycznie. USG mam na rano a po południu pobiorę krew :) już nie mogę się doczekać to będzie równy 12TC, podobno jeśli dzidziuś ładnie się ułoży na tym etapie można wstępnie oszacować płeć :D kosmos !
tylko niestety czas strasznie mi się dłuży… na ostatniej wizycie byłam 17 sierpnia :p
Dajcie znać koniecznie który tydzień będzie u was na genetycznych !

Ale Wam zazdroszczę tych prenatalnych, ja dopiero przed pierwszą wizytą i prenatalne wydają mi się tak strasznie odległe 🙈
Kochana, nic się nie przejmuj, ja na drugiej wizycie dostałam skierowanie na prenatalne i na usg i miałam takie, wow, to już ? Tak szybko ? :D
Zleci, twoja wizyta też już niedługo :) a jak w końcu się umowilas do ginekologa czy do szpitala ?

reklama
Hej. Jestem tu nowa. Jeszcze nie wiem czy się zadomowię, bo moja Nadzieja ma 2,2 mm i jeszcze nie widać serducha. Gin zadowolona. Ja przerażona. Długo się starałam, a potem dałam spokoj. Dużo w życiu przeszłam. Mam swoje lata. Myśli mi się plączą. Póki co biore leki na podtrzymanie i czekam na wizytę za dwa tygodnie. Bety nie robię. Co ma być to i tak przyjdzie. Już raz straciłam wczesną ciążę więc wiem co się może wydażyć. Trzymam kciuki za wszystkie walczące i czekające na dobre wieści 🤗
Trzymamy kciuki Kochana ☺

Do góry