Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja mam to samo plus alt ASP, kreatyninę i coś tam jeszcze od nerek, dedimery i coś tam jeszcze od krzepnięcia krwiJa dziś zrobiłam takie badania(6+1), skierowanie na nie dostałam na teleporadzie i już z wynikami mam się stawić na wizytę.
Zobacz załącznik 1309147
A na pierwszą wizytę idę 02.09, według OM wtedy bedzie 7+2. Mam nadzieję, że od razu będę mieć zrobione USG (bo podobno w Medicoverze nie zawsze robią od ręki). Nie wybieram się wcześniej bo chcę mieć pewność że jeśli coś ma być widać to już to będzie i nie będzie żadnych domysłów
Będzie dobrze!!!Musi byc
To świetne wieści...a mogły być trojaczki myślę że jedno Ci wystarczy HeheCześć dziewczyny, byłam na wizycie.
Okazuje się, ze nie miałam jednego pęcherzyka tylko 3 ! dwa puste, a jeden ma żółtko, zarodek i echo serca. Takze żyje. Za tydzien wizyta kontrolna, aby upewnić się, ze jest ok. Mam już skierowanie na badania, także idzie do przodu. Uffff
Trzymaj się KochanaZobacz załącznik 1309303Aa u mnie sytuacja wyglada tak .... mam odstawić luteinę i jutro isc na betę ..
Ooo mamy ten sam termin ❤Cześć Dziewczyny! ❤
Jestem dzisiaj w 5+0 t.c. Termin wypada mi na 27 kwietnia Przedwczoraj zrobilam bete i wyszła 3860, dzisiaj powtórzyłam i jest 6485, więc stwierdziłam, że chyba juz najwyższy czas się z wami poznać
Ja w pierwszej ciąży miałam dość duża torbiel na moim zdrowym jajniku bo drugiego będąc nastolatka właśnie przez torbiel straciłam. Wchłonął się sam po 5-6 tygodniach. Brałam duphaston wtedyKochana ostatnio mało się udzielam ale czekałam na twoja wiadomość, bardzo się cieszę że jest serduszko U mnie na pierwszej wizycie około 5 tygodnia lekarka dostrzegła dwa pecherzyki, ale na kolejnej 7+4 lekarz z cała pewnością stwierdził że ciąża jest pojedyncza także to się zdarza dość często. U mnie natomiast ukazała się torbiel 32 mm takie już mi się zdarzały ale nie wiem co w sytuacji jeśli ona pęknie w ciąży ? Lekarz uspokajał że to normalne we wczesnej ciąży wiec się nie denerwuje