Ja jeszcze o tym nie myśleMacie przeczucia kto siedzi u was w brzuszku?
bo jestem przed wizytą i jeszcze nie wiem czy jest wszystko ok ; (
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja jeszcze o tym nie myśleMacie przeczucia kto siedzi u was w brzuszku?
Nie wiem skąd ale mam jakieś takie przeczucie, że chłopak tak samo jakoś tydzień przed zrobieniem testu mialam takie silne przeczucie, że na pewno jestem w ciążyMacie przeczucia kto siedzi u was w brzuszku?
Ja też, ale przeczucie mam jak na razie tylko 2 testy i 3 bety za mną. Do wizyty jeszcze zaczekam sobie wcale nie mało czasu.Ja jeszcze o tym nie myśle
bo jestem przed wizytą i jeszcze nie wiem czy jest wszystko ok ; (
A jak czujesz, dziewczynka czy chłopczyk? też się nad tym nie zastanawiałam, po prostu siedzi we mnie takie przeczucieJa też, ale przeczucie mam jak na razie tylko 2 testy i 3 bety za mną. Do wizyty jeszcze zaczekam sobie wcale nie mało czasu.
Naprawde? Ale super Jak sie czujesz? Ja nie mam zadnych objawow poza czestymi wizytami w toalecie. Biore witaminy prenatalne z imbirem i nie wiem czy to dzieki nim nie mam mdlosci, czy na mdlosci jeszcze dla mnie za wczesnieMamy ten sam termin i ten sam tydzien.
Ja nawet nie czuje, ze jestem w ciazy ani piersi nie bola, ani mdlosci nie mam Zrobilam chyba z 20 testow, bo nadal nie wierze, ze to ciazaMacie przeczucia kto siedzi u was w brzuszku?
Naprawde? Ale super Jak sie czujesz? Ja nie mam zadnych objawow poza czestymi wizytami w toalecie. Biore witaminy prenatalne z imbirem i nie wiem czy to dzieki nim nie mam mdlosci, czy na mdlosci jeszcze dla mnie za wczesnie
Czuje że chłopiec.A jak czujesz, dziewczynka czy chłopczyk? też się nad tym nie zastanawiałam, po prostu siedzi we mnie takie przeczucie
Ja też jakoś objawów nie mam, ale w głowie siedzi taki spokój i nie wiem jak to określić nawet. Czuje coś podświadomie. Nawet nie robiąc testów coś czułam. Że coś się dzieje.Ja nawet nie czuje, ze jestem w ciazy ani piersi nie bola, ani mdlosci nie mam Zrobilam chyba z 20 testow, bo nadal nie wierze, ze to ciaza