Kropka29
Moderator
Ja to aktualnie cały czas nie wierzę, że ktokolwiek tam siedzi może po pierwszym usg zacznie to do mnie docierać ale to dopiero 02.09Macie przeczucia kto siedzi u was w brzuszku?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja to aktualnie cały czas nie wierzę, że ktokolwiek tam siedzi może po pierwszym usg zacznie to do mnie docierać ale to dopiero 02.09Macie przeczucia kto siedzi u was w brzuszku?
Mam dalej dalejJa to aktualnie cały czas nie wierzę, że ktokolwiek tam siedzi może po pierwszym usg zacznie to do mnie docierać ale to dopiero 02.09
Na 11.00Dawaj znac, na którą masz?
Bede czekac na wieściNa 11.00
Ja nie mam żadnego przeczucia ale chciałabym żeby była córeczka a mąż chce chłopca więc zdania są podzieloneMacie przeczucia kto siedzi u was w brzuszku?
Ja chyba mniej jem niż przed ciąża jakoś od wielu rzeczy mnie odrzucaJa też
Żre jak debil będę gruba
Ja tak samo nie wierzyłam ale po pierwszym usg dopiero zdałam sobie sprawę że jest we mnie nowe życie ❤Ja to aktualnie cały czas nie wierzę, że ktokolwiek tam siedzi może po pierwszym usg zacznie to do mnie docierać ale to dopiero 02.09
Ja chyba gdzieś tam z tyłu głowy tez bym chciała córkę ale po moich przejściach z każdego zdrowego się ucieszę...Ja nie mam żadnego przeczucia ale chciałabym żeby była córeczka a mąż chce chłopca więc zdania są podzielone
Dokladnie. Ja na poczatku tak sie martwilam, ze nie spalam po nocach. Tesciowa mi powiedziala, ze najlepiej jak zapomne o ciazy na te 3 miesiace, bo inaczej zwariuje. Staram sie nie czytac za duzo o komplikacjach, bo to chyba mnie tak nastawilo Z siusiu to tragedia, ale ponoc w 2 trymestrze jest lepiejOgolem piersi nabrzmiale, czasem bola. Mdłości zdarzają się, ale nie często i siusiu ciągle. Noe narzekam, w środę mam wizytę kontrolną i będzie wiadomo czy coś z tego będzie, nie denerwuj sie, bo każda inaczej się czuje i inne objawy ma.
Domyslam sie, ze to musi byc piekne uczucie Nie moge sie doczekac swojegoJa tak samo nie wierzyłam ale po pierwszym usg dopiero zdałam sobie sprawę że jest we mnie nowe życie ❤