reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2022

Dokladnie. Ja na poczatku tak sie martwilam, ze nie spalam po nocach. Tesciowa mi powiedziala, ze najlepiej jak zapomne o ciazy na te 3 miesiace, bo inaczej zwariuje. Staram sie nie czytac za duzo o komplikacjach, bo to chyba mnie tak nastawilo 😔 Z siusiu to tragedia, ale ponoc w 2 trymestrze jest lepiej 😍
Aaa w srode dowiem sie co i jak, jak bedzie ok to juz bedzie ok, a jak nie to dupa

reklama
A moge zapytac, czy cos sie dzieje, ze moze byc dupa?? Xx w sensie komplikacji

Bylam w 5 tyg, wedlug apki 5+5, do lekarki nie swojej, głównie po leki i aby dowiedzieć sie gdzie ulokowany jest pęcherzyk, no i prawidłowo wysoko, ale jest zniekształcony, co oznacza, ze moge poronic, albo miec puste jajo, tak ujela to lekarka, ogolem kazala mi sie nie cieszyć, zero pozytywów.

Bylam w 5 tyg, wedlug apki 5+5, do lekarki nie swojej, głównie po leki i aby dowiedzieć sie gdzie ulokowany jest pęcherzyk, no i prawidłowo wysoko, ale jest zniekształcony, co oznacza, ze moge poronic, albo miec puste jajo, tak ujela to lekarka, ogolem kazala mi sie nie cieszyć, zero pozytywów.
Rozumiem. W takiej sytuacji masz prawo sie niepokoic i miec obawy. A sa jakies szanse na to, ze zle zobaczyla lub obraz byl niejasny? Mam nadzieje, ze w srode sie okaze, ze doktor sie pomylila i wszystko jest ok ♥️ Naprawde zycze Ci tego

Rozumiem. W takiej sytuacji masz prawo sie niepokoic i miec obawy. A sa jakies szanse na to, ze zle zobaczyla lub obraz byl niejasny? Mam nadzieje, ze w srode sie okaze, ze doktor sie pomylila i wszystko jest ok ♥️ Naprawde zycze Ci tego
Ide do swojego wlasciwego lekarza i bedzie jasne. 😉 nie mam wyjscia, 2 dni zostały

reklama
Do góry