reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2022

reklama
Teoretycznie tak,pierwszy tydzień,ale ze względu na cc które na pewno będzie w kwietniu jestem tutaj.
Rozumiem, po prostu może raźniej Ci będzie tam, bo będziesz w tym samym czasie robić badania prenatalne i połówkowe, my będziemy o tym wszystkim pisać sporo wcześniej, w sumie już za moment, bo wiem że sporo dziewczyn ma już poplanowane wizyte pod koniec września. 😉

Naczytałam się Waszych wiadomości o pustych jajach i poronieniach i zaczęłam panikować :( na dodatek od tygodnia jestem przeziębiona, od trzech dni czego bym nie jadła to czuje jakbym jadła stare jajko :( a jeszcze dziś wróciłam do pracy po dwutygodniowym urlopie i chyba mam kumulację wszystkiego..
Ja tez się tak ostatnio jakoś negatywnie nakręciłam, ale szczerze to nic dobrego nie wnosi takie nastawienie. Pomysl sobie, ze dbasz o siebie, jesz dobrze, nawadniasz się, łykasz suple, czzzyli ogólnie dbasz o to, co możesz .. reszta jest już nie w naszych rękach ... 🤷‍♀️ Tez wole wszystko ogarniać i mieć pod kontrolą. Najbardziej w życiu nienawidzę bezradności, a w tym momencie ją czuje najmocniej. No cóż, Pozostaje nam tylko wierzyć, ze dobrze bedzie, bo kuuurde czemu miałoby być zle? :) główka do góry ❣️

Dziewczyny, czy tez jesteście troszkę przeziębione? Albo czy jest Wam na wieczór zimno i marzycie o kocyku? Ja przez ostatnie 3 dni co wieczór mam dreszcze z zimna :)

Dziewczyny, czy tez jesteście troszkę przeziębione? Albo czy jest Wam na wieczór zimno i marzycie o kocyku? Ja przez ostatnie 3 dni co wieczór mam dreszcze z zimna :)
Ja ogólnie jestem zmarzluchen, ale ostatnio nigdzie się nie ruszam bez ciepłej bluzy, a w domu koniecznie cały czas siedzę pod kocem 😅 katar mam cały rok, więc nic dziwnego, czasem mnie łapie lekki ból gardła ale pomaga ciepła herbata 😊

Dzień dobry wszystkim 😊 Ja od dwóch dni przestałam mieć mdłości. Pocieszam się tylko tym, że może to nie oznaczać nic złego 😔 Wszystkie musimy być dobrej myśli 😊 Czekamy na dobre wiadomości po wizytach! Odnośnie bólu w krzyżu- też mam co jakiś czas. Czytałam, że może to być objaw normalny, ciążowy, bo te różne więzadła się rozciągają nie tylko w brzuchu. Także bądźmy dobrej myśli 🥰🥰🥰 Ja też staram się myśleć tylko pozytywnie, bo tak samo jak Wy robię wszystko, co mogę, jestem obstawiona lekami, dbam o siebie i nic więcej ode mnie nie zależy... Chociaż ostatnie dni łapię trochę smutku, bo na 7 września miałam termin porodu córki, którą straciliśmy w 12 tyg. Nie sposób nie myśleć 😔 Ale cieszę się, że udało się nam i dziś 7t. Wizyta za dwa tygodnie. Tak bardzo pragnę dobrych wiadomości ♥️♥️♥️

reklama
Ja ogólnie jestem zmarzluchen, ale ostatnio nigdzie się nie ruszam bez ciepłej bluzy, a w domu koniecznie cały czas siedzę pod kocem 😅 katar mam cały rok, więc nic dziwnego, czasem mnie łapie lekki ból gardła ale pomaga ciepła herbata 😊
Mnie tylko pomaga kocyk ewentualnie ciepła kąpiel, ale tak moczyć się w ekstra cieplej wodzie to niewskazane niestety ;p

Do góry