Mama2012/2020/2022
Fanka BB :)
Teoretycznie tak,pierwszy tydzień,ale ze względu na cc które na pewno będzie w kwietniu jestem tutaj.Gratulacje! A to nie będzie już termin w maju?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Teoretycznie tak,pierwszy tydzień,ale ze względu na cc które na pewno będzie w kwietniu jestem tutaj.Gratulacje! A to nie będzie już termin w maju?
W środę. Po mnich przejściach to obowiązkowo.No i gratki. przyrost robisz?
Rozumiem, po prostu może raźniej Ci będzie tam, bo będziesz w tym samym czasie robić badania prenatalne i połówkowe, my będziemy o tym wszystkim pisać sporo wcześniej, w sumie już za moment, bo wiem że sporo dziewczyn ma już poplanowane wizyte pod koniec września.Teoretycznie tak,pierwszy tydzień,ale ze względu na cc które na pewno będzie w kwietniu jestem tutaj.
Super, będę 3mac kciuki za Ciebie. proga robisz tez ?W środę. Po mnich przejściach to obowiązkowo.
Ja tez się tak ostatnio jakoś negatywnie nakręciłam, ale szczerze to nic dobrego nie wnosi takie nastawienie. Pomysl sobie, ze dbasz o siebie, jesz dobrze, nawadniasz się, łykasz suple, czzzyli ogólnie dbasz o to, co możesz .. reszta jest już nie w naszych rękach ... Tez wole wszystko ogarniać i mieć pod kontrolą. Najbardziej w życiu nienawidzę bezradności, a w tym momencie ją czuje najmocniej. No cóż, Pozostaje nam tylko wierzyć, ze dobrze bedzie, bo kuuurde czemu miałoby być zle? główka do góryNaczytałam się Waszych wiadomości o pustych jajach i poronieniach i zaczęłam panikować na dodatek od tygodnia jestem przeziębiona, od trzech dni czego bym nie jadła to czuje jakbym jadła stare jajko a jeszcze dziś wróciłam do pracy po dwutygodniowym urlopie i chyba mam kumulację wszystkiego..
Ja się co chwilę męczę z przytkanym nosem A jeśli chodzi o zimno i kocyk to ta pogoda mnie tak nastrajaDziewczyny, czy tez jesteście troszkę przeziębione? Albo czy jest Wam na wieczór zimno i marzycie o kocyku? Ja przez ostatnie 3 dni co wieczór mam dreszcze z zimna
Ja ogólnie jestem zmarzluchen, ale ostatnio nigdzie się nie ruszam bez ciepłej bluzy, a w domu koniecznie cały czas siedzę pod kocem katar mam cały rok, więc nic dziwnego, czasem mnie łapie lekki ból gardła ale pomaga ciepła herbataDziewczyny, czy tez jesteście troszkę przeziębione? Albo czy jest Wam na wieczór zimno i marzycie o kocyku? Ja przez ostatnie 3 dni co wieczór mam dreszcze z zimna
Mnie tylko pomaga kocyk ewentualnie ciepła kąpiel, ale tak moczyć się w ekstra cieplej wodzie to niewskazane niestety ;pJa ogólnie jestem zmarzluchen, ale ostatnio nigdzie się nie ruszam bez ciepłej bluzy, a w domu koniecznie cały czas siedzę pod kocem katar mam cały rok, więc nic dziwnego, czasem mnie łapie lekki ból gardła ale pomaga ciepła herbata