reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2022

reklama
Ale to są kłótnie z tyłka, prawdziwy powód jest taki, że wykańczamy dom i tymczasowo mieszkamy u moich rodziców. Obydwojgu nam się to nie podoba, ale ja nie wylewam swoich frustracji na niego, a on ostatnio jest obrażony o wszystko- że przyszła siostra mojej mamy w odwiedziny, że ktoś wchodzi do kuchni jak on karmi syna, że ktoś go bierze na ręce jak płacze itp. On chyba oczekuje, że ja powiem rodzicom, że mają się zamknąć w swojej sypialni i się nie odzywać aż się nie wyprowadzimy. I jak chodzi taki wiecznie wkurzony to o byle ***** są kłótnie. 🙄
Współczuję, długo jeszcze bedziecie mieszkać z rodzicami?

Miałam iść do gin 1.09 a przez te bóle krzyża kontaktowałam się z przychodnią i mam przyjść w czwartek, szczerze mówiąc to się boję, nawet już pół internetu przeszukałam i prawie nic nie ma na temat takich bóli na początku ciąży, a jak już coś jest to nic pozytywnego 😔 w czwartek będzie 5t2d
Ja tak miałam w ostatniej ciąży i obecnie też.

reklama
Myślę, że wcześniej jak w listopadzie się nie wyprowadzimy. 😞 W tym tygodniu kładą ogrzewanie podłogowe i wylewają posadzki, te muszą trochę wyschnąć i zaczniemy wykańczać w środku.
Ale to juz niebawem, zaraz wrzesień. Spróbujcie obydwoje pogadac bez emocji, ze to jeszcze chwila wam zostala

Do góry