reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2022

Ja się pokłóciłam w nocy z mężem i tak mnie zdenerwował, że od tamtej pory boli mnie brzuch. Jestem mega zmęczona, od ponad tygodnia młody nie chodzi do żłobka, ja sama choruję i nie mam kiedy po prostu wyleżeć tej choroby i się zregenerować. Dziś obudził się po 3 i zasnął dopiero o 5.30, wstał o 10, więc nie ma szans, że pójdzie na drzemkę, a mi ten brzuch dokucza. Dobrze, że dzisiaj wizyta to czegoś się dowiem.

Przykro ale nie kłóćcie się bo teraz to w niczym Wam nie pomoże a doda tylko niepotrzebnego stresu 🙂 czekamy na info po wizycie i mocno trzymamy kciuki za dobre wiadomości i Twoje zdrowie ✊

reklama
Właśnie ja wybieram się w poniedziałek a wizytę mam w czwartek wieczorem 😅 i zastanawiam się czy się wyrobię czy pójść w sobotę. Ale nie ukrywam że bardziej by mi pasował poniedziałek bo nie będę musiała specjalnie jechać tylko sobie skoczę przed pracą :D
Ja robiłam i tego samego dnia miałam wynik, ale po prostu w jednej przychodni, ale szło to przez Diagnostykę :)

Ja wyniki grupy krwi w medicover miałam po 3 dniach
I niby pani pielęgniarka mówiła, że nie będą widoczne na profilu po zalogowaniu a były

Ja mam duuuzy problem ze spaniem 🥺przed ciąża mogłam spać x godzin, wszędzie i o każdej porze 😁 a teraz nie mogę szybko zasnąć, budzę się w nocy co chwilę.. Kręcę się.. Z odpoczynkiem nie ma to nic wspólnego niestety
Dzisiejsza noc koszmarna

Miałam iść do gin 1.09 a przez te bóle krzyża kontaktowałam się z przychodnią i mam przyjść w czwartek, szczerze mówiąc to się boję, nawet już pół internetu przeszukałam i prawie nic nie ma na temat takich bóli na początku ciąży, a jak już coś jest to nic pozytywnego 😔 w czwartek będzie 5t2d

Przykro ale nie kłóćcie się bo teraz to w niczym Wam nie pomoże a doda tylko niepotrzebnego stresu 🙂 czekamy na info po wizycie i mocno trzymamy kciuki za dobre wiadomości i Twoje zdrowie ✊
Ale to są kłótnie z tyłka, prawdziwy powód jest taki, że wykańczamy dom i tymczasowo mieszkamy u moich rodziców. Obydwojgu nam się to nie podoba, ale ja nie wylewam swoich frustracji na niego, a on ostatnio jest obrażony o wszystko- że przyszła siostra mojej mamy w odwiedziny, że ktoś wchodzi do kuchni jak on karmi syna, że ktoś go bierze na ręce jak płacze itp. On chyba oczekuje, że ja powiem rodzicom, że mają się zamknąć w swojej sypialni i się nie odzywać aż się nie wyprowadzimy. I jak chodzi taki wiecznie wkurzony to o byle ***** są kłótnie. 🙄

reklama
Do góry