reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2022

Powiem Wam że są takie momenty, gdzie niby czuje się dobrze i nic mi nie jest ale jakby też nie czuje się w 100% sobą 🤣 tak jakby było mi leciusieńko niedobrze ale ogólnie jest ok ale jakby coś było na rzeczy a dziś momentami czuje się jakbym była na kacu takim minimalnym.. jakby coś z głową, oczami 🤣 nie jestem w 100% sobą ale też nic się nie dzieje złego..
Ciekawe czy to też są jakieś objawy 🤔

Do tego mam spory problem z zatykającym się nosem - jedna dziurka mi się zatyka i nie mogę oddychać.. masakra.. ponoć to typowe w ciąży 🙄

No ja podobnie mam, jakby kac. Wgl skupić sie bardzo ciężko, takie rozkojarzenie.

reklama
Trzymam kciuki za wizyty w tym tygodniu :) 💪
Ja jutro idę na USG piersi (pamiętajcie również o tym badaniu!! nie zawsze ginekolodzy je zlecają w ciąży, a jest bardzo bardzo ważne) a w piątek na USG ciąży do enel medu :)

Moj lekarz bardzo tego badania pilnuje, ale stres juz jest. Śnią mi się juz puste jaja 🤣 maskara

Hahaha możliwe.
Juz jeden sukces mam, bo nie dostałam krwawienia, czyli pęcherzyk nie poroniony, kwestia co z niego jest. Czy mamy tam goscia, czy pusto. Omg gdyby mnie lekarka wtedy nie nastraszyla to bym nawet nie myslala o tym. 😅

Będzie dobrze, jak nie ma krwawienia to dobry znak! 🙂 ✊
Moze faktycznie wtedy było jakoś za wcześnie.. i ten stres przez to wszystko taki duży..

Ja się pokłóciłam w nocy z mężem i tak mnie zdenerwował, że od tamtej pory boli mnie brzuch. Jestem mega zmęczona, od ponad tygodnia młody nie chodzi do żłobka, ja sama choruję i nie mam kiedy po prostu wyleżeć tej choroby i się zregenerować. Dziś obudził się po 3 i zasnął dopiero o 5.30, wstał o 10, więc nie ma szans, że pójdzie na drzemkę, a mi ten brzuch dokucza. Dobrze, że dzisiaj wizyta to czegoś się dowiem.

Ja się pokłóciłam w nocy z mężem i tak mnie zdenerwował, że od tamtej pory boli mnie brzuch. Jestem mega zmęczona, od ponad tygodnia młody nie chodzi do żłobka, ja sama choruję i nie mam kiedy po prostu wyleżeć tej choroby i się zregenerować. Dziś obudził się po 3 i zasnął dopiero o 5.30, wstał o 10, więc nie ma szans, że pójdzie na drzemkę, a mi ten brzuch dokucza. Dobrze, że dzisiaj wizyta to czegoś się dowiem.
współczuję :(
o której wizyta? Mam nadzieje, że po wizycie ten dzień stanie się lepszym

reklama
Do góry