reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2022

Hej Dziewczyny! U mnie zero objawów, czuję się tak dobrze, że aż się martwię 😀
W piątek byłam u lekarza, jest pęcherzyk 7mm i mini mini kropeczka na środku (zarodek).
Owu miałam 31.07 - 01.08 czyli jeśli dobrze liczę był to 4 tydz. 6 dzień.
Z miesiączki nie wyliczę bo mam dłuższą fazę folikularną.
Następna wizyta 30go sierpnia. Już się nie mogę doczekać! 🌺🙏

reklama
Pytanko do dziewczyn które korzystają z Medicovera - robiła już któraś grupę krwi? Zastanawia mnie po jakim czasie jest wynik?

Ja robię w środę ale polozna mówila, ze na wynik czeka się kilka dni, jakieś 3-4 dni z tego co pamiętam 🙂
Miedzy wizytą a badaniami mam tydzień równy więc mam nadzieję, że to ogarną 🤔

Hej Dziewczyny! U mnie zero objawów, czuję się tak dobrze, że aż się martwię 😀
W piątek byłam u lekarza, jest pęcherzyk 7mm i mini mini kropeczka na środku (zarodek).
Owu miałam 31.07 - 01.08 czyli jeśli dobrze liczę był to 4 tydz. 6 dzień.
Z miesiączki nie wyliczę bo mam dłuższą fazę folikularną.
Następna wizyta 30go sierpnia. Już się nie mogę doczekać! 🌺🙏

Super, że już mini kropeczkę było widać!! :)

Ja robię w środę ale polozna mówila, ze na wynik czeka się kilka dni, jakieś 3-4 dni z tego co pamiętam 🙂
Miedzy wizytą a badaniami mam tydzień równy więc mam nadzieję, że to ogarną 🤔
Właśnie ja wybieram się w poniedziałek a wizytę mam w czwartek wieczorem 😅 i zastanawiam się czy się wyrobię czy pójść w sobotę. Ale nie ukrywam że bardziej by mi pasował poniedziałek bo nie będę musiała specjalnie jechać tylko sobie skoczę przed pracą :D

Właśnie ja wybieram się w poniedziałek a wizytę mam w czwartek wieczorem 😅 i zastanawiam się czy się wyrobię czy pójść w sobotę. Ale nie ukrywam że bardziej by mi pasował poniedziałek bo nie będę musiała specjalnie jechać tylko sobie skoczę przed pracą :D

Może dla pewności zapytaj położną na czacie lub zadzwoń na infolinię? Ja jestem pewna że ona mówiła, że na to badanie czeka się kilka dni, wydaje mi się 3-4 ale nie dam 100% gwarancji 🙈

My mamy forda mondeo świeżo kupionego, więc na pewno nie zmieniamy. Jedyne co mogę powiedzieć to to że jest wielki i myślę że wciśniemy 3 z tyłu. Starszak już ma recaro przodem do kierunku jazdy, młodszy tyłem do kierunku jazdy max way'a, a jak patrzyłam dzisiaj to pomiędzy wciśniemy najmłodszą Królewne <3
Haha no my też mamy ledwo co kupionego, ale fotelik trzeci się nie zmieści...

Nie wiedziałam, że mondeo takie szerokie. Byliśmy w fordzie i powiedzieli że nie ma bata by do kugi wlazły trzy. Mondeo nie proponowali.

reklama
Do góry