Anuuula
Fanka BB :)
Nie będę ukrywać że wlasnie od kilku dni zaczełam wiecej pezegladac forum i sie okazuje ze nawet w 8 tygodniu mozna sie dowiedziec ze jajo plodowe jest puste a objawy ciazy nadal sie utrzymuja. O wielu z tych rzeczy nawet nie wiedzialam a nawet jak wiedzialam to myslalam ze sa statystycznie bardzo rzadkie.
Czytajac internety zaczynam przymierzac do siebie te wszystkie historie ajkby nie wiadomo jak bylo to czeste i prawdopodobne.
Bardzo sie utożsamiam z tym co wlasnie napisałyście.
Jak teraz przeczytalam co napisalas to uświadomiłam sobie że bede sie trzymac wiedzy lekarza, swojej intuicji, wsparcia męża i Waszego a odcinam sobie przegladanie internetów bo to zabija we mnie radosc z tego na co tak czekałam.
A to do mnie takie niepodobne... jednak ciaza zmienia myslenie
Zgadzam się z Tobą w 100% i mam dokładnie takie same odczucia! Wczesniej nawet nie wiedziałam że są takie historie a teraz człowiek się nakręca że a co jak pojde na USG i lekarz powie te słowa.. szok jak to działa na nas i odbiera radość a potęguje obawy i mega strach.
100% prawdy w tym co mówisz. Dobrze, ze nie tylko ja mam takie odczucie w tym temacie a jednak jest nas więcej w grupie siła i do przodu