reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2022

reklama
Ja jutro zrobię betę bo nie wyrobię na testy 😆😆ale uczucia ogólnie mieszane.
Że tak szybko się udało (jeśli),przed ostatnia ciąża miałam przygody
A po co masz robic kolejne testy? Bez sensu. Robisz bete, przyrost i czekasz na wizytę. 😉 jesli ktos nie mial strat to nie ma co sie spieszyć. Jak ktos mial to często idzie szybciej. W kazdym razie umówmy sie, jesli cos ma sie złego stac nie powstrzymamy tego, choc kazda liczy ze bedzie ok.

A po co masz robic kolejne testy? Bez sensu. Robisz bete, przyrost i czekasz na wizytę. 😉 jesli ktos nie mial strat to nie ma co sie spieszyć. Jak ktos mial to często idzie szybciej. W kazdym razie umówmy sie, jesli cos ma sie złego stac nie powstrzymamy tego, choc kazda liczy ze bedzie ok.
Dokładnie tak.
Bez sensu już robić więc beta i umawiam wizytę w miarę szybko

Hej dziewczyny :) jak tam dziś u Was? Ja mam dalej ból brzucha, ogólna niestrawność. Aplikuje sobie luteinę dopochwowo i widzę już 2 dzień ze zaczyna mi „ wypływać” wiec nie wiem czy mam już nadmiar tego progesteronu czy wtf. Spie tak beznadziejnie, ze głowa mała. Przed ciąża mogłam spać po 15 h a teraz zasypiam po północy i budzę się milion razy w środku nocy, śnie takie głupstwa .....i finalnie jestem wyspana o 6 🤷‍♀️ Oo cooo choooodzi 🤷‍♀️
Matko z tym spaniem ja tak samo! Tylko, że zasnąć to bym mogła już o 20, ale próbuje dotrzymać chociaż do 23. Potem budzę się o 6, śnią mi się koszmary i jakieś głupoty, a wyspana jestem za wszystkie czasy. 😂

reklama
Do góry