reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2022

Hej ☀️ u mnie dziś już po badaniach, czekam na wynik bety i zobaczymy czy rośnie, trzymajcie kciuki ✊
Czuje się dobrze ale wczoraj ze 2 razy zabolał mnie brzuch okresowo tak na ok. 5 minut i przeszło. Ponadto czuje też trochę piersi w niektórych miejscach co jest dla mnie nowe, ale nie jest to mocny ból 🙂 poza tym bez większych zmian.

Powodzenia dla tych, które mają dziś wizytę/badania! Dajcie koniecznie znać ✊
Dobrego dnia 😊😊

Dawaj znać jak wyniki 😉 a kiedy wizytę masz u lekarza?

reklama
Dawaj znać jak wyniki 😉 a kiedy wizytę masz u lekarza?

Jutro mam rozmowę z położną, która na podstawie wyników i info powie mi co mam dalej robić 🙂 mam zarezerwowane terminy na środę 25.08, 01.09 i 15.09 do lekarza i w zależności co jutro mi powie to tak pójdę bo sama nie wiem kiedy iść haha 🤣
Myślę że za tydzień jest za wcześnie jeszcze więc bardziej ten 01.09 bo nie chcę się stresować, że nie widać nic na usg 🤔
Wg. apki dzis 5t2d a beta w środę była 210 więc dziś też będzie pewnie poniżej 1000 także chyba muszę jeszcze czekać 🙂

Jutro mam rozmowę z położną, która na podstawie wyników i info powie mi co mam dalej robić 🙂 mam zarezerwowane terminy na środę 25.08, 01.09 i 15.09 do lekarza i w zależności co jutro mi powie to tak pójdę bo sama nie wiem kiedy iść haha 🤣
Myślę że za tydzień jest za wcześnie jeszcze więc bardziej ten 01.09 bo nie chcę się stresować, że nie widać nic na usg 🤔
Wg. apki dzis 5t2d a beta w środę była 210 więc dziś też będzie pewnie poniżej 1000 także chyba muszę jeszcze czekać 🙂
Mi powiedziała żebym się zapisała po skończonym 7 tygodniu, ale jak już zauważyłyśmy dużo zależy od tego na którą położną się trafi 😅 Moja np badania I trymestru kazała mi zrobić dopiero kilka dni przed wizytą, Twoja wysłała Cię od razu, co człowiek to inne działania 😁

Dzień dobry😊
Jak się dziś czujecie? Wczoraj miałam tak zwariowany dzień, że pierwszy raz od dawna nawet mdłości mnie nie męczyły tak jak zawsze. Za to po całym dniu biegania wieczorem bolał mnie brzuch🙈
Kto ma dziś wizytę?
Hej hej! Ja dziś idę na 17:00. Wiem, ze nie będzie nic jeszcze widać, ale niepokoi mnie ciągły ból brzucha i chciałabym to skonsultować :/ poza tym chce podpytać czy luteine brać w dalszym ciągu. Trzymajcie kciuki, tak bym chciała żeby wszystko bylo Ok 🥺✊

Mi powiedziała żebym się zapisała po skończonym 7 tygodniu, ale jak już zauważyłyśmy dużo zależy od tego na którą położną się trafi 😅 Moja np badania I trymestru kazała mi zrobić dopiero kilka dni przed wizytą, Twoja wysłała Cię od razu, co człowiek to inne działania 😁
Przepraszam za moze glupie pytania 😜
Czy wy najpierw sie zgłosilyscie do poloznej? I gdzie? w swoim POZ? One wam zlecily jakies pierwsze badania (wydaly skierowanie) zebyscie mialy przed konsultacja z ginekologiem?

reklama
Do góry