Tymczasowa28
Fanka BB :)
O, czyli wciągnął! Super, sprawdzęJa ostatnio oglądałam Rojst, bardzo mi się podobał więc mogę polecić. Oglądałam 2 sezony w jeden weekend.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O, czyli wciągnął! Super, sprawdzęJa ostatnio oglądałam Rojst, bardzo mi się podobał więc mogę polecić. Oglądałam 2 sezony w jeden weekend.
Nawet lekarz mówił że Maleństwo się wzdrygnelo raz podczas badaniaO prosze juz jak od małego zywotne to na zdjęciu tak wyszlo
Łoooo ale czadNawet lekarz mówił że Maleństwo się wzgrygnelo raz podczas badania
Ja kolejna wizytę mam 7 września też już będzie 10 tydzieńMi się wydaje, że u każdej kobiety jest to sprawa indywidualna. Ja poszłam na pierwszą wizytę tak jak mi Pan Profesor kazał 5+5. Był zarodek i pikające serduszko. Na pewno też zależy od sprzętu ale też a pewno u każdej kobiety wszytsko inaczej i z innym tempem się rozwija. Ja teraz mam wizytę dopiero 11 września czyli pod koniec 10 tygodnia a praktycznie w 11. To bardzo długo....ale nic nie pozostaje tylko czekać
Ja obejrzałam teraz Rojst Bardzo polecamAa zmieniając temat, macie do polecenia jakoś fajny serial na netflixie albo hbo ? Może tez być film. Preferuje kryminalne, detektywistyczne aaale i te trochę infantylne tez mogą być, byle wciągające
Trzymam kciuki w takim razie skoro jesteś po takich przejściach to już super sukces i szczęścieWidzę, że się kilka osób oburzyło moja wypowiedzią wiecie ja tez jestem po dwóch poronieniach , starałam się o ciąże dokladnie 20 miesięcy, pierwszy raz do takiego etapu doszłam, tez biorę leki , dziś serduszko bije a za 2 tyg może nie bić. Cieszę się stanem jaki mam na chwile obecna. Napisałam ze „zostało mi wynagrodzone moje bycie cierpliwa” a nie ze jak ktoś poszedł na usg w 5tc to się może z ciąża pożegnać… za duzo bierzecie personalnie do siebie. Nikt nic złego nie pisze a tu są jakieś spiny co chwile To jest stresujący czas dla każdej z nas i po co sobie dokładać i na sile szukać dziury w całym. Trzymam kciuki aby każda to serduszko upragnione w końcu zobaczyła i nie musiała się więcej denerwować
No na filmwebie widzę spoko opinie, chyba się skuszęJa obejrzałam teraz Rojst Bardzo polecam
Super Na kiedy masz termin? Ja wstępnie na 7 kwietnia....ale lekarz powiedział, że jeszcze może to się zmienić jak mnie zbada w 10 tygodniu...to wtedy poda mi wiarygodny termin na 100 procent.Ja kolejna wizytę mam 7 września też już będzie 10 tydzień