reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2022

Ja '92, pierwszego syna urodziłam jak miałam 26, teraz uda się jeszcze 29 jeśli wszystko dobrze pojdzie. 😁
Jeśli zdecydujemy się na trzecie dziecko to też chciałabym w ciągu 3 lat, żeby już zamknąć fabrykę. 😂
Ale jak ma się już jedno dziecko to nie ma takiego ciśnienia podczas starań, bo wiesz, że masz chociaż jeden skarb. 😊

Oj u mnie to dzialalo na odwrót 😅 bardzooo chcieliśmy 2. Takze mysle, ze po tych historiach jak urodze 2 podziekuje, fabryka zamknieta zostanie.

reklama
Ja '92, pierwszego syna urodziłam jak miałam 26, teraz uda się jeszcze 29 jeśli wszystko dobrze pojdzie. 😁
Jeśli zdecydujemy się na trzecie dziecko to też chciałabym w ciągu 3 lat, żeby już zamknąć fabrykę. 😂
Ale jak ma się już jedno dziecko to nie ma takiego ciśnienia podczas starań, bo wiesz, że masz chociaż jeden skarb. 😊

Moze to tez wynika, ze urodzilam core majac 18 lat i inaczej wtedy wychowywał człowiek. Tzn kochal, ale teraz mysle, bedzie inaczej taka wyczekane i w ogole, wiecie co mam na mysli ? Zrobione z glowa o ! 😁

Oczywiście, że tak. Myślałam, że masz jakąś sprawdzoną markę 🤪 bo ja od niedawna zaczynam się farbować i głównie dlatego, że mi siwe włosy się pojawiają 😭

A mój mąż na farby w ciąży mówi kategoryczne NIE.
Ogólnie te co używałam strasznie śmierdziały, że duszno mi było, dlatego też wolę takimi się nie farbować.
To nie wiem 🙃🙃🙃Ja nigdy na własną rękę nie farbowałam włosów. Zawsze korzystałam z usług fryzjerki. A te farby co teraz używa bez amoniaku nie mają zapachu dlatego też się zdecydowałam. Nie mam ładnych swoich naturalnych włosów więc nie będę chodzić jak miotła przez 9 miesięcy 🤣🤣🤣 Robię to również dla swojego dobrego samopoczucia z dbałością o dobro maluszka❤️

Hej, może pytanie mało ciążowe, chociaż pośrednio związane. Bo mam wrażenie, że jestem tu chyba najstarsza 🤣🤣
Ja mam skończone 34 lata, rocznik 87' ✌️
A Wyyyy??😇
Nie jesteś najstarsza 😁😁😁Ja mam 38 lat 🤗🤗🤗Ale wcale nie uważam żebym była za stara na dziecko. Wyglądam na 30 a czuję się na 20 więc jest git. Mam jeszcze 10 - letniego Syna i kochającego męża. Więc czuję się piękna i kochana❤️

Nie jesteś najstarsza 😁😁😁Ja mam 38 lat 🤗🤗🤗Ale wcale nie uważam żebym była za stara na dziecko. Wyglądam na 30 a czuję się na 20 więc jest git. Mam jeszcze 10 - letniego Syna i kochającego męża. Więc czuję się piękna i kochana❤️
Nie no, ja też nie uważam, że jestem za stara na dziecko. Tez mam na szczęście dobre geny i wyglądam na jakieś 6 lat młodszą. Moja mama też mnie urodziła jak miała 35 lat, więc może to też jakoś idzie po rodzinie. Mój synek ma 9 lat 😱

Nie no, ja też nie uważam, że jestem za stara na dziecko. Tez mam na szczęście dobre geny i wyglądam na jakieś 6 lat młodszą. Moja mama też mnie urodziła jak miała 35 lat, więc może to też jakoś idzie po rodzinie. Mój synek ma 9 lat 😱

Dziewczyny nie wiek świadczy o człowieku. Jesli wy czujecie, ze to ta pora to tak jest. 😉

reklama
Dziewczyny nie wiek świadczy o człowieku. Jesli wy czujecie, ze to ta pora to tak jest. 😉

Ja będąć bardzo szczerą - nie czuję w 100% że to ta pora dla mnie na dziecko :) obecne życie, bez dzieci bardzo mi pasuje - lubię swobodę, nasze życie z mężem, podróże, rozrywki, WYGODĘ :D Dlatego myślę, że przeżyję spory szok, ale już się z tą myślą oswoiłam :D mimo wszystko zdecydowaliśmy się teraz - moja pierwsza ciąża (poroniona) była nieplanowana i to nas zmobilizowało. Bo być może nie powinniśmy czekać za długo. A potem druga była zaśniadem, to już w ogóle stwierdziłam, że lepiej troszkę przyspieszyć. Ale póki co planuję jedno dziecko - mam nadzieję, że w końcu się uda :)

Do góry