Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny czy wy też tak miałyście? Wczoraj okropnie nabrzmiale piersi lekki dotyk i ból okropny, a dzisiaj nic kompletnie jedynie bardzo mocny dotyk i coś tam czuć, czy wy też tak miałyście że raz bola raz nie? Już się troszkę wystraszyłam mam nadzieję że wszystko będzie ok.
Normalnie same gówniary
Ja 91 Niebawem 30tka...Ja 93
Mnie pociesza to, co tutaj piszecie, że raz jest tak, raz inaczej, raz coś zaboli, później przestaje... Dzień do dnia niepodobny i każdy organizm jest inny. Sama "obserwuję" swoje mdłości, które nie są jakoś bardzo uciążliwe, ale czasem mdli mnie bardziej, a czasami troszkę. Ciągle sobie powtarzam, że to o niczym nie świadczy, mając na uwadze wiele wpisów o braku jakichkolwiek dolegliwości w czasie ciąży Także głowa do góry
Ja 91 Niebawem 30tka...
Ja 91 Niebawem 30tka...
Ja też 93Ja 93
Dobry rocznik a z którego mc? Ja styczeńJa też 93