T
TakaJaa
Gość
Dziewczyny to jak o kosmetyki chodzi to co z kosmetykami w składzie posiadającymi kwasy? Albo peelingi enzymatyczne?
Tak? Nie?
Tak? Nie?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ehhh ja to nie mogę uwierzyć, że w tym roku wskakuje 3 z przoduHej, może pytanie mało ciążowe, chociaż pośrednio związane. Bo mam wrażenie, że jestem tu chyba najstarsza
Ja mam skończone 34 lata, rocznik 87'
A Wyyyy??
Młoda pupa z CiebieJa w październiku skończę 25
Dziewczyny to jak o kosmetyki chodzi to co z kosmetykami w składzie posiadającymi kwasy? Albo peelingi enzymatyczne?
Tak? Nie?
Ja rocznik 95’Hej, może pytanie mało ciążowe, chociaż pośrednio związane. Bo mam wrażenie, że jestem tu chyba najstarsza
A Wyyyy??
Ja rocznik 96Hej, może pytanie mało ciążowe, chociaż pośrednio związane. Bo mam wrażenie, że jestem tu chyba najstarsza
A Wyyyy??
Też 95Ja rocznik 95’
To ja w Twoim wieku urodziłam synka. Chyba najlepszy wiek na rodzenieJa w październiku skończę 25
Hej! Wczoraj miałam USG, dzidzia rośnie prawidłowo, serduszko bije jak dzwon [emoji2] z usg wychodzi mi dzisiaj 7+4, termin 03.04.
Pierwszy raz byłam na USG z mężem, super wrażenia i super wzrusz! Szkoda że w Luxmedzie nie wpuszczają z os. Tow. i musimy chodzić do innego miejsca [emoji53] ale może coś się jeszcze zmieni, mogliby chociaż wpuszczać zaszczepionych [emoji53]
@Chocolate1, pytałam o nieregularny kształt pęcherzyka, lekarz mówił że u mnie jest wszystko OK i że ten kształt pęcherzyków lubi się zmieniać, więc mam nadzieję, że u Ciebie w przyszłym tygodniu też będzie dobrze[emoji846]
Swoją drogą- lekarz mówił że główka to to na dole, a tułów na górze [emoji38] jakoś ciężko mi to sobie wyobrazić, myślałam że jest na odwrót [emoji16]Zobacz załącznik 1307195