reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2022

reklama
Nieee ! Pytalam z ciekawości, jesli dotad nie mialam takich przezyc a prog jest w normie to czekaj na wizyte spokojnie, jest oki wszystko. 😉 ja bym wstrzymala sie z panika. Jest dobrze
Też czytam, że są wahania dobowe progesteronu. Nie panikuję, chyba 🤔🙃 to moje pierwsze badanie progesteronu. A może zrobić sobie z tej dzisiejszej surowicy jeszcze betę? I ewentualnie np w poniedziałek powtórzyć. 🙈

Też czytam, że są wahania dobowe progesteronu. Nie panikuję, chyba 🤔🙃 to moje pierwsze badanie progesteronu. A może zrobić sobie z tej dzisiejszej surowicy jeszcze betę? I ewentualnie np w poniedziałek powtórzyć. 🙈
Nieeee, nie rób! Jak jest wszystko dobrze to nie szalej. 😁 na spokojnie, herbatka, kakao i do przodu, krwi sie jeszcze na oddajesz. Jesli mocno cie martwi to moze zadzwon do gin spytaj o proga, ale ja mysle, ze nie będzie Ci wciskać nic bo jest w normie, nic sie zlego nie dzieje.

O umiejetnosci wciąganiu brzucha to ja juz chyba zapomnialam 😜
Właśnie, a jak tam dziewczyny Wasze brzuszki? Ja będąc z synem w ciąży 9 lat temu to miałam tylko piłeczkę, a teraz już jestem rozlana. Coś czuję, że będę słonicą tym razem. Właśnie upieprzylam gofery 😛🙈
IMG_20210818_202414.jpg

Nieeee, nie rób! Jak jest wszystko dobrze to nie szalej. 😁 na spokojnie, herbatka, kakao i do przodu, krwi sie jeszcze na oddajesz. Jesli mocno cie martwi to moze zadzwon do gin spytaj o proga, ale ja mysle, ze nie będzie Ci wciskać nic bo jest w normie, nic sie zlego nie dzieje.
Nie będę pisala bo kobita dupsko opala na wakacjach, niech odpoczywa, jeszcze się ze mną na użera 🤣🤣🤣

reklama
Myślę, że musimy przymykać na siebie oko trochę. 😉
Mnie na przykład trochę bawi panika na zasadzie 'dzisiaj lewy cycek boli mnie mniej niż wczoraj', ale tylko się uśmiecham pod nosem, bo wiem, że każda z nas przeżywa ciążę inaczej i każda ma prawo mieć własne jazdy. 😁

@Chocolate1 akurat w Waszej kłótni jestem po stronie @staraczek8991 - w końcu zapytała tylko czemu się tak zadręczasz i że na takim etapie nie mamy na nic wpływu- możemy jedynie brać leki, odpoczywać i być dobrej myśli, a Ty naskoczyłaś na nią, że ma Ci nie doradzać skoro jej ciąża nie jest zagrożona, bo nie ona wyląduje na patologii- no słabe to było, a potem to już były personalne niepotrzebne zaczepki z obu stron.
Musimy szanować siebie nawzajem i nie odbierać wszystkiego jako atak, bo zrobi się tutaj nieznośnie.

Do góry