U
usuniecie
Gość
Nie balas sie brac na wlasna odpowiedzialnosc?Ja nie badalam.prog ale biore duphaston na wlasna reke. Bo po owu.mialam marne 6 a przed sama@ 3
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie balas sie brac na wlasna odpowiedzialnosc?Ja nie badalam.prog ale biore duphaston na wlasna reke. Bo po owu.mialam marne 6 a przed sama@ 3
Nie wiele mam starajacych tak bierze. Zaczelam brac i moment zaskoczylo. Wiec ewidentnie byl to brakNie balas sie brac na wlasna odpowiedzialnosc?
Nie wiele mam starajacych tak bierze. Zaczelam brac i moment zaskoczylo. Wiec ewidentnie byl to brak
Wiem, ale ja zrobilam badania przed i byl bardzo niski.Na Twoim miejscu, ale oczywiście zrobisz jak uważasz - skonsultowałabym to z lekarzem. Duphaston to mocny lek na receptę.
To dlaczego po prostu nie poszłaś z nimi do lekarza?Wiem, ale ja zrobilam badania przed i byl bardzo niski.
Co chcesz konkretnie wiedzieć? 31.10 to będzie już skończony 12 tydzień, więc będą musieli Ci przedłużyć umowę do dnia porodu, ale musisz przepracować 30 dni, żeby mieć płatne L4, no i na pewno nie będą patrzeć na to przychylnym okiem, ale nic już na to nie poradzisz. Na Twoim miejscu poczekałabym do 10-11 tygodnia i wtedy im dopiero powiedziała.Hej dziewczyny. Chyba do Was dołączam zrobiłam dziś test i wyszły dwie kreseczki. Mam mały problem bo zaczęłam pracę w środę tydzień temu i dostałam umowę na okres próbny do 31 października i co teraz?
Rozumiem, no ja wlasnie nie bralam nigdy dupka podczas staram, tylko jak.zaszlam stad moje pytanieNie wiele mam starajacych tak bierze. Zaczelam brac i moment zaskoczylo. Wiec ewidentnie byl to brak
Moj gin mi przepisal jak plamilam w ciazy. Dupek na pewno nie zaszkodzi a wspomaga ciazeRozumiem, no ja wlasnie nie bralam nigdy dupka podczas staram, tylko jak.zaszlam stad moje pytanie