reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2022

To idz na l4 abys nie dzwigala i czekaj na rozwój wydarzeń, bety przyrost robisz ? Bo wizyta jutro u lekarza duzo bie pokaze pewnie tylko po badaniu stwierdzi, ze macica rozpulchniona
W Niemczech wygląda to trochę inaczej, generalnie nie ma czegoś takiego jak prywatne wizyty u lekarza, czy badania na własną rękę. Z tego co się orientowałam to ginekolog najprawdopodobniej sam zleci betę. Dosyć mi to ciąży, bo wolałabym zapłacić i mieć już szybciej czarno na białym wyniki a nic nie poradzę

reklama
Dziewczyny a progesteron 25 to ok? Jednak po sprawdzeniu to były jakieś inne jednostki dlatego taki byczy wyszedł
Hej, ja ostatni wynik mam 27 ng/ml i dostałam tu podpowiedzi, że to ok. Ale dla pewności, że nie spada dalej (dwa dni wcześniej miałam 34ng/ml) zbadałam jeszcze wczoraj i właśnie czekam do jutra najprawdopodobniej na wynik :)
Dziś 4+5

Hej dziewczyny [emoji4] tak naprawdę wczoraj na teście wyszły mi dwie kreseczki, teoretycznie dwa dni przed terminem miesiączki. Staraliśmy się z mężem jednak tak naprawdę szykowałam się tylko do etapu ujrzenia dwóch kresek, a nie co będzie po [emoji85] Patrząc na ostatnią miesiączkę termin przypada na koniec kwietnia, jestem już na jutro umówiona do lekarza, bo mieszkam w Niemczech, a pracę mam naprawdę ciężką i nie wyobrażam sobie dźwigać 15-20kg kartonów. Wiem, że u lekarza tak naprawdę nie dowiem się jeszcze nic, ale może chociaż mi potwierdzi ciążę z Bety, tak czy siak stres jest we mnie ogromny [emoji85]
Witaj
Jaki termin?
Trzymam kciuki [emoji110][emoji110]

Czy sa tu jakies dziewczyny nie zaszczepione? Ja nie mam zamiaru sie szczepic i trochę sie stresuje ze beda mnie traktować gorzej

Z tego co wiem to są :D

Natomiast myślę, że wbrew pozorom będą Was traktować lepiej, bo już gdzieś czytałam, że niezaszczepione miały pojedyncze sale na porodówce 🤣

reklama
Do góry