reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2022

mysle ze to normalne ze boli jajnik, czasami nawet sie zastanawialam czemu nie boli ;) gorzej jak boli w podbrzuszu
W żadnej ciąży nie miałam takiego kłucia dlatego mnie zaniepokoiło, natomiast pobolewanie w podbrzuszu jak na okres na początku było w każdej ciąży i lekarz mówił, że to normalne. Na częściej wszytko jest ok😁

reklama
Dziewczyny od którego tygodnia brały was mdłości ja dzisiaj 4+4 i na razie 0 dolegliwości nawet piersi mnie nie bola jedynie przy mocniejszym dotyku.

Dziewczyny od którego tygodnia brały was mdłości ja dzisiaj 4+4 i na razie 0 dolegliwości nawet piersi mnie nie bola jedynie przy mocniejszym dotyku.
Mniej więcej jak zaczęłam 6 tydzień 😊 Na początku były słabe a teraz męczą cały dzień.
Nie każda kobieta musi mieć mdłości, może będziesz ta szczęściarą , którą one ominą😊 Nie przejmuj się brakiem objawów jeszcze będziesz ich miała dość 😁

Ja chyba nie będę tą szczęściarą, którą ominą bo rano trochę mi niedobrze ale po dłuższej chwili jestem w stanie normalnie zjeść. Ale za to jak dziś zjadłam śniadanie to tak mi się kotłuje w żołądku i jest mi tak niedobrze że masakra 🤢 Całe szczęście, że pracuje częściowo zdalnie więc tylko raz-dwa razy w tygodniu muszę się męczyć wizytą w biurze 🤭 a dziś dopiero początek 6 tygodnia 😬

Dziewczyny, chwalić się kto ma dzisiaj wizytę, za kogo kciuki trzymać. 😊

U mnie pierwsza ciąża bezobjawowa, teraz też jedynie pobolewanie lewego jajnika, nie mam pojęcia czym są mdłości i nie zamierzam za nimi płakać. 😂

@Ann_81 nic tylko pozazdrościć 😁

Dziewczyny, jakie macie sposoby na mdłości? Chyba się muszę z nimi zaprzyjaźnić :D
A ja wam powiem ze w sumie aj czekam na te mdłości 😁😅 może jestem jakąś dziwna ale tyle czakalam na te ciążę że chce to przeżyć 😁 na razie czekam, betę powtórzę sobie w piątek żeby zobaczyć jak urosla a w sobotę na 1 wizytę 😊🤞

reklama
Do góry