reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2022

Ale ulga 🙃 Współczuję Ci tylko, że przeżyłaś w głowie koszmar póki nie dowiedziałaś się,że wszystko jest ok. Uff 😇😘
z jednej strony ciesze siw ze trafiłam na ta izbę bo mialam okazje porozmawiac z Pania ordynator ginekologii, ktora podobno jest najlepsza u mnie w miescie i tylko dlatego jej nie wybralam. Ale juz wiem ze jesli bedzie taka szansa to bede chciala zeby ona mi poród odbierała 😁 i

reklama
Czemu gorzej, jak boli podbrzusze?
Mnie chyba ono częściej męczy niż jajniki.
No mnie też raczej pobolewa jak na okres , a nie konkretny któryś jajnik. W ogóle to pobolewa mnie z prawej strony coś w miejscu mniej więcej lędźwi ale bliżej biodra. Od jakichś 3 dni, zaczyna się po nocy, taka jakby kolka, nasila się właśnie przy wzdęciach mam wrażenie, a jak już wiecie to są moi nowi przyjaciele więc generalnie mniej więcej pół dnia odczuwam takie pobolewanie.

Dziewczyny ja dziś chyba umrę...zaczęłam 6 tydzień i tak mnie dziś muli...tak mi bulga w brzuchu...do tego ból i zawroty głowy...a tu trzeba w pracy siedzieć i się skupić...eh...a Wy jak tam się trzymacie przy poniedziałku? Miałam mieć dziś wizytę u gina ale przełożyłam na 30 sierpnia coby było już wszystko widać pięknie.
Z rzeczy pozytywnych mój guzek się wchłania więc antybiotyki działają o nie będzie konieczne nacinanie!

Chwalcie się wizytami bo chyba dziś ich kilka miało być!

Cudownego tygodnia!

Procz zmeczenia nic takiego nie dolega. Jutro rano ja mam wizyte, dzis lece z kitkiem moim do weterynarza, cos ma x okiem. Niestety wczoraj nie udalo sie, aby ktokolwiek nas przyjął. 🤨 ale miejmy nadzieje, ze dzis ktos pomoże. Buziaki, rowniez milego dnia dla wszystkich.

Dziewczyny ja dziś chyba umrę...zaczęłam 6 tydzień i tak mnie dziś muli...tak mi bulga w brzuchu...do tego ból i zawroty głowy...a tu trzeba w pracy siedzieć i się skupić...eh...a Wy jak tam się trzymacie przy poniedziałku? Miałam mieć dziś wizytę u gina ale przełożyłam na 30 sierpnia coby było już wszystko widać pięknie.
Z rzeczy pozytywnych mój guzek się wchłania więc antybiotyki działają o nie będzie konieczne nacinanie!

Cudownego tygodnia!
Jutro zacznę 9 tc i mam nadzieję, że powoli mdłości zaczną przechodzić 🙈 Czasami żałuję, że nie poszłam na L4🥴

reklama

Cudownego tygodnia!
Mnie dzis od rana tak męczą mdlosci, że ledwo dojechałam i wróciłam z badań 🤢🤢 jeszcze nie jestem w stanie nic zjeść....

Do góry