reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2022

Nie jest tak źle dziewczyny, w sumie nie planowałam tej ciazy wiec może dlatego i mi łatwiej do tego od początku cos szło nie tak (beta , krwawienia) wiec no smutno jest ale bez dramatu zawsze powtarzam sobie ze juz nic gorszego niż pierwsza strata , ta pozna mnie nie spotka. No i mam już swojego synka wyczekanego🤩 Ale wam dopinguje❤ i trzymam kciuki za wszystkie 👊👊
Tak mi przykro. Jestes bardzo dzielna. Mam nadzieje ze wszystko samo sie oczysci bez zadnych komplikacji.

reklama
Czy tylko ja tak cierpię przez mdłości? 🤢 Męczą mnie od rana do wieczora. Dziś dopiero 7t2d jak to potrwa do 12 tc to się wykończę i przytyje 100kg bo muszę co chwilę coś małego zjeść bo inaczej jest jeszcze gorzej 🤦🏻‍♀️
Jak się już wyżaliłam to witam wszystkie nowe panie😁 Czekam na wieści z jutrzejszych wizyt i bety🤗
Gocha mam to samo. Dlatego mnie nie było przez pare dni, bo nie daje rady z tymi mdlosciami przez cały dzień 🤢
Puste jajo płodowe wiec dziewczyny żegnam się i życzę, aby każda wytrwała w zdrowiu do szczęśliwego rozwiązania❤
strasznie mi przykro.

KB93 trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze!

Twój lekarz nie wypisze Ci e recepty ? Ja też chcialam się zapisać bo brakło duphastonu a on mi kod do e recepty wyslal heh 😁

Nie, nie wypisze. 😉 bo to nie jest moj stary lekarz a nowy, to tymbardziej bez wizyty. A tak czy siak bym poszla upewnić sie o lokalizacji pocherzyka.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dziewczyny wczoraj wieczorem zaczęły się u mnie mdłości a czeka mnie dzisiaj około 14h podróży samochodem do Polski :( łudziłam się że jeśli nie miałam ich od razu to ich nie będzie

Dziewczyny wczoraj wieczorem zaczęły się u mnie mdłości a czeka mnie dzisiaj około 14h podróży samochodem do Polski :( łudziłam się że jeśli nie miałam ich od razu to ich nie będzie

No niestety moga pojawić sie w kazdym momencie. 😉 herbata z imbirem, polecam. Mnie za to diabelska sennosc meczy cale dnie.

Cześć Dziewczyny 😊 jestem tutaj nowa i znalazłam Wasz wątek do którego się przyłączę 😊
W piątek 13tego zrobiłam test i zobaczyłam na nim ⏸. Było to zaskoczenie ponieważ 11dpo robiłam test i był negatywny, totalna biel. Obecnie okres mi się spóźnia już ok. 4 dni a jest to 35dc.
Dziś rano zrobiłam kolejny test i kreska jest bardziej widoczna, chociaż nadal jaśniejsza, niż testowa 🙂
Rozmawiałam już z położną z medicover i w środę w tym tygodniu mam zrobić betę i podstawowe badania krwi.
Ogólnie boję się, czy wszystko jest ok, czy nic się nie stanie. Boję się nastawiać na 100%. Mix uczuć.
Z objawów mam jedynie momentami ból podbrzusza podobnie jak podczas okresu, lekko wrażliwe sutki, gazy i często latam sikać. Nic innego.
To nasze pierwsze dziecko 💕

reklama
Gratuluję, nie ma co sie nastawiać, nie masz wpływu co bedzie. Zrob badania, bete, przyrost sprawdz i dbaj o siebie. 😉 będzie dobrzez tak trzeba myśleć

Do góry