KB02
Fanka BB :)
Przydadzą się na pewno ❤Rozumiem, myslalam o tobie caly dzien, bede 3mac kciuki aby okazalo sie ze ciaza mlodsza !
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Przydadzą się na pewno ❤Rozumiem, myslalam o tobie caly dzien, bede 3mac kciuki aby okazalo sie ze ciaza mlodsza !
A duzo młodsza wg lekarza ? Ja mam nadzieje ze to dopiero początki serduszka i się rozkręca, czekamy razem z Tobą ten tydzień, trzymam kciuki aby wszystko było dobrzeHej, przepraszam, że nie pisałam. Cały dzień byłam poza domem. Dopiero wracam
Generalnie póki co bez zmian, serduszko bije, ale wolno, bo 88. Z USG wychodzi jakby ciąża była młodsza niż jest, co mnie niezbyt napawa optymizmem, bo miesiączki zawsze miałam regularne. Lekarz powiedział, że ogólnie pęcherzyk jest ok, nie wygląda jakby miało się coś "spitolić". Kazal powtórzyć USG za tydzień i wtedy się okaże. Jeżeli ciąża rzeczywiście jest młodsza, to ok, ale jeżeli nie, to widocznie zarodek nie rozwija się tak jak powinien... i wtedy najgorsze. No nic, pozostaje czekać.
Około tydzień...A duzo młodsza wg lekarza ? Ja mam nadzieje ze to dopiero początki serduszka i się rozkręca, czekamy razem z Tobą ten tydzień, trzymam kciuki aby wszystko było dobrze
Ja betę tym razem robiłam aby raz w 31 dniu cyklu i wynosiła 1200.. Tylko po to, żeby potwierdzić ciążęJa też usłyszałam od ginekologa, że betę się robi jak nie ma innego sposobu, żeby potwierdzić ciążę, bo jest bardzo wczesna, potem nie ma to sensu i lepiej iść na USG.
Około tydzień...
❤
Może później miałaś owulację i ciąża rzeczywiście jest młodsza Nadal trzymam mocno kciuki Kiedy masz kolejna wizytę?Około tydzień...
❤
Mam taką nadziejęJak tydzień, to moim zdaniem możesz być dobrej myśli.
U mnie różnica pomiędzy USG a terminem z miesiączki to 5 dni.
Jeśli u Ciebie to 7 dni, to moim zdaniem warto być pozytywnie nastawionym
Właśnie to mnie zastanawia bardzo, bo owulacje niby miałam prawidłowo... (robiłam testy owulacyjne), więc nie wiem... no nic pozostaje czekaćMoże później miałaś owulację i ciąża rzeczywiście jest młodsza Nadal trzymam mocno kciuki Kiedy masz kolejna wizytę?
To nie będę tam jeździćEhh przykro mi bardzo. Niestety, ale dużo par nawet nie jest świadoma, że coś może pójść nie tak, nawet jeśli poprzednia ciąża zakończyła się happy endem.
Myślisz, że do grudnia nie będzie jeszcze widać brzuszka?
Twój lekarz nie wypisze Ci e recepty ? Ja też chcialam się zapisać bo brakło duphastonu a on mi kod do e recepty wyslal hehZrob sobie przyrost między 48h, a na wizyte to jak czujesz, ja umowilam sie taka by byc w 5+5 tygodnia, bo leki mi sie koncza. Czy bedzie serce, watpie. Ale musze tak czy siak. A ty nie wiem czy bierzesz jakieś leki, lekarz najpewniej zobaczy cos w okolicach blizej 5 tygodnia